Απο τον Σεπτέμβριο το Pieriasport WEBtv με ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες αναμετρήσεις της ΕΠΣ Πιερίας!

Προσπαθούμε κάθε χρόνο να ανεβάζουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, με στόχο την αναβάθμιση, τη διαφήμιση και την προβολή του καλού, αγνού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που είναι και ο "θεμέλιος λίθος" του αθλήματος σε όλο τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν θα υλοποιήσουμε μια ακόμη επιθυμία δική μας αλλά και των χιλιάδων αναγνωστών μας και κάθε Σαββατοκύριακο το Pieriasport και μέσω του καναλιού του στην Pieriasport WEBtv του, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά και μαγνητοσκοπημένα παιχνίδια του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας.

Οπουδήποτε στον πλανήτη μας, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου υπάρχει ίντερνετ και σύνδεση στο διαδίκτυο. θα μπορούν οι γνωστοί, οι συγγενείς και οι φίλοι των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, των διαιτητών, των παραγόντων αλλά και των συλλόγων της περιοχής μας, να βλέπουν σε απευθείας μετάδοση ή σε μαγνητοσκόπηση, ένα παιχνίδι της ΕΠΣ Πιερίας, η οποία θα αποτελέσει αρωγό και συνεργάτη της προσπάθειας μας, για ένα ελκυστικότερο και γνωστότερο σε όλους πιερικό, ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Φτιάξαμε λοιπόν το κανάλι μας για ζωντανές αναμετρήσεις στο YouTube, απο το οποίο θα μπορείτε να μας βλέπετε:
Pieriasport WEBtv

Μια προσπάθεια που θα βοηθήσει τους συλλόγους να επεκτείνουν τον κύκλο των χορηγών τους αφού όλοι θα περνάνε απο την κάμερα της Pieriasport WEBtv, όσους εμπλέκονται καθώς και τους συλλόγους να γίνουν ευρέως γνωστοί στην πιερική κοινωνία και στους ανθρώπους μας εκτός των συνόρων της περιοχής μας και το ίδιο το τοπικό ποδόσφαιρο, πιο αναγνωρισμένο και ισχυρό στην Πιερία μας αλλά και εκτός αυτής.

Στο τέλος κάθε αναμέτρησης που θα επιλέγει το Pieriasport (για να καταφέρουν να περάσουν απο την WEBtv του όλες οι ομάδες της Πιερίας), θα γίνεται η συνέντευξη τύπου των προπονητών και των εκπροσώπων ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων και θα προβάλλεται μαζί με το παιχνίδι που έδωσαν, είτε είναι σε απευθείας μετάδοση, είτε μαγνητοσκοπημένο.

Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε το τοπικό-ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας, το στολίδι του πιερικού αθλητισμού και την εικόνα μας προς τα έξω.
Γιατί κακά τα ψέματα, ΕΙΝΑΙ!

Pieriasport team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου