Στην Σκωτία και την Haddington Athletic F.C. ο Χάρης Αλυσανδράτος! "Ήρθα στο νησί για να μείνω"!!

Σε ομάδα της Σκωτίας θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία ο πρώην τερματοφύλακας του Διαγόρα Σεβαστής Χάρης Αλυσανδράτος. Η μεταγραφή του στην  Haddington Athletic F.C., ανοίγει νέες προοπτικές τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένεια του, που όπως λέει και ο ίδιος στο Pieriasport, θέλει το μέλλον τους στη Σκωτία.

Η νέα του ομάδα εδρεύει κοντά στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Αγωνίζεται στην East Premier League και στόχος της είναι να ανέβει στην East Super League.
Έχει δικό της προπονητικό κέντρο με 3 γήπεδα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο επαγγελματικές ομάδες όσο να αφορά το προπονητικό team.!


Το Pieriasport μίλησε μαζί του:

"Ήδη το Σάββατο ξεκίνησε η πρώτη αγωνιστική όπου κερδίσαμε ένα θεωρητικά δύσκολο ματς με 4-0 εντός.  Οι άνθρωποι εδώ αγαπούν το ποδόσφαιρο και με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο.
Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα ανθρώπους δικούς μου από Ελλάδα που με βοήθησαν να έρθω εδώ αλλά και να υλοποιήσω τη μεταγραφή γι αυτό και τους ευχαριστώ πραγματικά.

Είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα να νιώθει ότι έχει ανθρώπους δίπλα του που τον νοιάζονται αληθινά.
Μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είμαι από τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα γενικά στη χώρα. Υπάρχει σεβασμός και αξιοκρατία. Ο κόσμος είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει για το οτιδήποτε.

Δυστυχώς στην Ελλάδα τα πράγματα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά γενικά λειτουργούν ανάποδα. Κάποιοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές φτάνουν πολλές σε σημείο να έχουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.Και ευθύνονται πολλοί γι αυτό.
Εύχομαι να αλλάξει όλο αυτό σύντομα.
Ήρθα στο νησί για να μείνω. Θέλω το μέλλον μου εδώ και της οικογένειας μου.
Υπάρχουν προοπτικές για πολλά πράγματα."Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου