Στάθης Παπαθανασίου και Γιώργος Τσιμόπουλος στον Λεβαδειακό!

Η παρουσία του παλιού τερματοφύλακα του Πιερικού Κώστα Τόσκα στο τεχνικό τιμ της ΠΑΕ Λεβαδειακός, (προπονητής τερματοφυλάκων), αποτελεί έναν απο τους σημαντικούς λόγους που εδώ και χρόνια η ομάδα της Λιβαδειάς δίνει ποδοσφαιρική στέγη και σε παιδιά απο την Πιερία.
Πρόσφατα δυο ακόμη νεαροί ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων ο ένας τερματοφύλακας, εντάχθηκαν στα τμήματα υποδομής της ομάδας της Βοιωτίας.


Ο τερματοφύλακας Στάθης Παπαθανασίου και ο Γιώργος Τσιμόπουλος, υπέγραψαν στην ομάδα της Λιβαδειάς, παρουσία του προέδρου του ερασιτέχνη Λεβαδειακού Θανάση Σωτηρόπουλου.

Σίγουρα ανοίγει μπροστά τους ο δρόμος της προοπτικής και της επιτυχίας, αφού με σκληρή δουλειά και σύμμαχο το χρόνο, μπορούν και οι δυο να πετύχουν πολλά πράγματα.

Ο Γιώργος Τσιμόπουλος ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ένα γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο με προοπτικές.

Τον Στάθη Παπαθανασίου ήξερε καλά ο Κώστας Τόσκας, που δούλεψε μαζί του στις ατομικές προπονήσεις της σχολής που διατηρεί με τον συνεργάτη του Θανάση Τόλιο στις εγκαταστάσεις της 25ης Μαρτίου. Και οι δυο έμπειροι τεχνικοί, έδωσαν τα απαραίτητα στοιχεία στον νεαρό τερματοφύλακα,ώστε να διακριθεί και να επιλεγεί απο την ομάδα της Βοιωτίας!

Δείτε το παρακάτω βίντεο, με αποσπάσματα απο τις προπονήσεις στα γήπεδα της 25ης Μαρτίου:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου