Νέο ισχυρό Δ.Σ. στον Όλυμπο Βροντούς?? Ερωτηματικό ο Ταύρος... Λείπουν απο την ΕΠΣ Πιερίας Λεπτοκαρυά, Καταχάς και Δρυάνιστα!

Την ώρα που κάποιες ομάδες στην περιοχή μας δείχνουν να βρίσκονται σε ...λήθαργο και να μην κουνιέται κυριολεκτικά φύλλο στις μεταγραφικές τους κινήσεις και τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, έρχεται δημοσίευμα ιστοσελίδας της Πιερίας, το οποίο αναφέρει ότι θα ανακοινωθεί σύντομα ισχυρή διοικητική κίνηση στον ιστορικό Όλυμπο Βροντούς.

Να θυμίσουμε απο πέρσι ότι ο άλλος Όλυμπος της Πιερίας, αυτός της Λεπτοκαρυάς, δε συμμετέχει εδώ και ένα χρόνο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας, όπως και ο Αριστοτέλης Καταχάς που τερμάτισε την πορεία του πέρσι τέτοια εποχή, όπως και η ΑΕ Δρυάνιστα.

Ερωτηματικό αποτελεί φέτος και ο Ταύρος Ελάφου, στις τάξεις του οποίου δεν παρατηρείται κινητικότητα.

Όλες αυτές οι απουσίες ιστορικών ομάδων της περιοχής μας, κάνουν ακόμη πιο φτωχό το Πιερικό ποδόσφαιρο. Κι αυτό γίνεται ακόμη πιο αρνητικό, αφού πραγματοποιείται σε μια εποχή, που η κοινωνία μας δέχεται πυρά απο παντού και ιδιαίτερα απο "αρρώστιες" (ναρκωτικά, διαδίκτυο, άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον κλπ) που ταλαιπωρούν σε μεγάλα ποσοστά και τα νέα παιδιά στη χώρα μας και ένα απο τα μεγαλύτερα ...όπλα για να πολεμήσεις όλα αυτά, είναι το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός.

Το δημοσίευμα του lefteria.blogspot για τον Όλυμπο Βροντούς:

"ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΒΡΟΝΤΟΥΣ,  Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ME ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου