Ολόχρυση, παγκόσμια και κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια η Κατερίνα Στεφανίδου!!

Και τυπικά, κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια όλων των εποχών η Κατερίνα Στεφανίδη! Πριν από λίγο στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο επί κοντώ κερδίζοντας για ακόμα μία φορα στον τελικό την Σάντι Μόρις!

Λονδίνο Θανάσης Νικολάου
nikolaou@sportsfeed.gr follow me @ThanNikolaou
φωτογραφία Νίκος Ζιαγάκης ziagakis@sportsfeed.gr
Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των φωτογραφιών του Sportsfeed.gr με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

Mετά το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016 στο Άμστερνταμ, το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο, το διάμαντι του ντάιαμοντ λιγκ το 2016 και το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου το 2017 ήρθε και το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τα άλματα της από το 4.65μ. κάτι που μόνο η Γέλενα Ισινμπάεβα έχει τολμήσει και το πέρασε με την πρώτη. Όπως με την πρώτη πέρασε και το 4.75μ. και στο 4.82μ. τελείωσε τον αγώνα. Συνέχισε στο 4.91μ. κάνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ και ανεβαίνοντας στην 4η θέση όλων των εποχών στον ανοιχτό στίβο! Ο πήχης ανέβηκε στο 5.02μ. και ο αγώνας συνεχίζεται…
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε με τρεις άκυρες στο 5.02μ.

Η Μόρις έμεινε στο 4.75μ. και τη δεύτερη θέση (πάλι) ενώ την τρίτη μοιράστηκαν η Γιαρισλέι Σίλβα με την Ρομπιλέις Πεϊνάλδο που πέρασαν το 4.65μ.
Πηγή: sportsfeed.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου