Δυο μεταγραφές και μια επιστροφή για τον ΓΑΣ Σβορώνου!

Τρείς νεαροί ποδοσφαιριστές ακόμη προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας του Κώστα Τριανταφύλλου. Ουσιαστικά πρόκειται για δυο μεταγραφές και μια επιστροφή, που σίγουρα θα κάνουν ακόμη πιο έντονο το νεανικό στοιχείο στην ομάδα του Σβορώνου, δίνοντας όμως και την ανάλογη ποιότητα αγωνιστικά, αφού πρόκειται για ταλαντούχα παιδιά του ποδοσφαίρου της περιοχής μας.
Ο λόγος για τον Κυριάκο Ζώβληκα, τον πιο έμπειρο Παναγιώτη Χατζηβασιλείου και τον Νίκο Βούλγαρη. Τρία παιδιά γνωστά στην ομάδα του ΓΑΣ με τον τελευταίο επί της ουσίας να επιστρέφει στην ομάδα του μετά απο ένα πολύ σύντομο πέρασμα απο τον Πιερικό.

Η ομάδα του Κώστα Τριανταφύλλου έδωσε την Τρίτη και Τετάρτη δυο συνεχόμενα φιλικά με Αναγέννηση Σβορώνου (2-0 ο ΓΑΣ) και Νίκη Αγκαθιάς (0-0) στο Σβορώνου, δίνοντας χρόνο συμμετοχής τόσο στα πιο νέα παιδιά της ομάδας, όσο και στους πιο έμπειρους και το ερχόμενο Σάββατο (12/8), θα δοθεί και νέο δυνατό φιλικό, με αντίπαλο τον ΑΣ Φίλιππο Αλεξάνδρειας, των Μίμη Μπενίσκου, Δημήτρη Δημητρίου, Δημήτρη Σκλιοπίδη κ.α.

Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Σβορώνου και αξίζει να το δούν οι φίλαθλοι της περιοχής μας, αφού εκτός απο τους γνωστούς στην Πιερία ποδοσφαιριστές της Ημαθιώτικης ομάδας, στον πάγκο της θα κάθονται οι δικοί μας Κώστας Παπαδόπουλος-Γιώργο Τριανταφύλλου με τεχνικό διευθυντή τον Σάκη Κωτσιόπουλο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου