Η Αριάδνη η "γιατρός" αγώνων της ΕΠΣ Πιερίας, φεύγει απο την περιοχή μας και ευχαριστεί τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου μας!

Έναν άνθρωπο που πρόσφερε όσο καιρό ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο της περιοχής μας, θα χάσει ο χώρος του αθλήματος στην Πιερία, αφού η Αριάδνη Τσαούσογλου, η γνωστή "γιατρός" αγώνων στα Πιερικά γήπεδα, αφήνει την Κατερίνη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πλέον θα εγκατασταθεί στους Ν. Επιβάτες της Θεσσαλονίκης.

Εκ μέρους των ανθρώπων του ποδοσφαίρου της περιοχής μας, το Pieriasport καταθέτει ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπηρεσίες της πάντα καλοσυνάτης νοσηλεύτριας, που λειτούργησε άψογα στους αγωνιστικούς χώρους, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες της!

Η Αριάδνη Τσαούσογλου, αποχαιρέτησε τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πιερίας και της περιοχής μας γενικότερα, με την παρακάτω ανακοίνωση της στο προσωπικό της προφίλ στο facebook:

"Ευχαριστώ δημοσίως την ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ για την φιλοξενία στα γήπεδα της επί 8 ολόκληρα πρωταθλήματα.  Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες της, παλιούς και νεότερους, για την υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα.
Ευχαριστώ πάνω απ΄όλα τον σύνδεσμο διαιτητών και όλους τους φίλους διαιτητές που με πολλή κατανόηση μου παραχωρούσαν πάντα μια θέση στο αυτοκίνητό τους για την μετάβασή μας στο κάθε γήπεδο.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τους προέδρους και τους παράγοντες όλων των ομάδων που με προτίμησαν για την παροχή α΄βοηθειών στους παίχτες τους.
Αντίο Κατερίνη, ευχαριστώ για όλα!!!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου