Εθνικός-ΑΕ Καρίτσας στο Ν. Κεραμίδι!

Οι προετοιμασίες των ομάδων στην περιοχή μας βρίσκονται για τις περισσότερες στο στάδιο της κορύφωσης τους, με τους ποδοσφαιριστές να ...καταπίνουν χιλιόμετρα "χτίζοντας" την καλή τους φυσική κατάσταση, και τους προπονητές να μπαίνουν ήδη με τα φιλικά παιχνίδια στη δημιουργία του κορμού της ομάδας τους,
για να τις παρουσιάσουν στο βαθμό που επιτρέπει η εποχή,  έτοιμες στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που ξεκινάει με κύπελλο στην ΕΠΣ Πιερίας.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Γ΄εθνική, με τον Πιερικό να είναι μέχρι στιγμής ο μόνος σίγουρος 100% εκπρόσωπος μας στην κατηγορία και την προοπτική της ΑΕ Καρίτσας να αντικαταστήσει τον Ποσειδώνα, στην περίπτωση που τελικά η ομάδα της νότιας Πιερίας δε θα συνεχίσει την πορεία της.

Το Pieriasport ενημερώθηκε για κάποια απο τα φιλικά του Σαββατοκύριακου και σας τα κάνει γνωστά ώστε να αρχίσετε, όσοι το επιθυμείτε, να μπαίνετε σε αγωνιστικούς ρυθμούς!

Σάββατο 12 Αυγούστου:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ 18.00΄ Α΄ΔΑΚ

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 18.30΄ Σβορώνος

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ-ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ 19.00΄ Νεοκαισάρεια

ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ-ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ 18.30΄ Εξοχή

ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ. ΑΓΙΑΝΝΗ  Καλλιθέα

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ 18.30΄Ν. Κεραμίδι

Κυριακή 13 Αυγούστου
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 19.00΄ Α΄ΔΑΚ

ΠΡΟΟΔΟΣ Π. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ  Π. Κεραμίδι

*Το Pieriasport περιμένει και τις ενημερώσεις των ομάδων που δεν αναφέρονται παραπάνω και θα αγωνισθούν σε φιλικά το Σαββατοκύριακο.
pieriasport@yahoo.gr
Pieriasport στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου