Βασίλης Νουλέζας: Περιμένουμε την ξεκάθαρη απάντηση του Πανσερραϊκού

Την απάντηση των ανθρώπων του Πανσερραϊκού στην πρότασή του περιμένει ο Βασίλης Νουλέζας
Μια ξεκάθαρη στάση και απάντηση από τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού ζητά ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ.
Ο δικηγόρος από την Κατερίνη με επιστολή που έστειλε προς δημοσίευση στην ιστοσελίδα serressport.gr, ανέφερε αναλυτικά την πορεία των συζητήσεων που είχε με τους Σερραίους και τόνισε πως περιμένει ξεκάθαρη απάντηση στην πρότασή του τη Δευτέρα (7/8).

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνω σε ότι αφορά την κατατεθείσα έγγραφη πρόταση μου προς την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ για την μεταβίβαση των μετοχών και την ανάληψη της ομάδας: Συναντηθήκαμε το πρώτον την 2.8.17 με τους κκ Κοράκη Αντιπρόεδρο και Ανδρέου κάτοχο των μετοχών.

Συζητήσαμε στην διερευνητική συνάντηση μας στο Elpida Resort διεξοδικά για την υφιστάμενη οικονομική διοικητική κατάσταση της ομάδας και το υπάρχον στελεχιακό δυναμικό. Ενημερώθηκα ότι υφίσταται οφειλή προς ΔΟΥ ΙΚΑ Σερρών ύψους 140.000€ περίπου θα έπρεπε να διακανονισθεί άμεσα ώστε η ομάδα να μετάσχει κανονικά στο Πρωτάθλημα της Football League. Διευκρίνισα ότι δεν έχω εξουσιοδότηση να προχωρήσω σε διακανονισμό πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία μας με συμβολαιογραφικό έγγραφο πριν ξεδιαλύνουμε τις οικονομικές οφειλές.

Υπήρχαν κατά κοινή παραδοχή στενότατα χρονικά περιθώρια. Ενόψει ότι εκπροσωπώ και τρίτους ζήτησα λεπτομερή ενημέρωση για το ακριβές ύψος των οφειλών. Με παρέπεμψαν στον κ. Τερζόπουλο φοροτεχνικό σύμβουλο και μέλος του ΔΣ, ο οποίος όμως την επομένη ημέρα αμέσως μόλις επικοινώνησα μαζί του ζητώντας πλήρη ενημέρωση και τον τελευταίο ισολογισμό. Έλαβα μετά από λίγες ώρες λιτή απάντηση μέσω mail όπου με πληροφόρησε ότι κατόπιν ρητής εντολής του κ. Παν. Γιαννόπουλου Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεν μπορεί να μου αποστείλει τα ζητηθέντα στοιχεία αυτά.

Στη συνέχεια πληροφορήθηκα από τον Τύπο ότι οι μετοχές αναπάντεχα μεταβιβάσθηκαν στον κ. Νικόλτσιο Πρόεδρο και ότι η ομάδα δηλώθηκε κανονικά. Απαραίτητο ώστε να αγωνισθεί στη Football League για την περίοδο 2017-18.

Αναμένω την Δευτέρα 7.8 την τελική οριστική απάντηση της διοίκησης. Προσδοκούμε μια ειλικρινή ξεκάθαρη στάση έναντι μας. Με εξέπληξαν σχόλια του αθλητικού Τύπου ότι δήθεν απορρίφθηκε η πρόταση μας. Δεν γνωρίζω πως διέρρευσε αυτό. Επαναλαμβάνω ότι το ενδιαφέρον μας είναι σοβαρό, ουσιαστικό και πραγματικό και ότι έχουμε την οικονομική δυνατότητα και βούληση να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας. Που είναι η οικονομική εξυγίανση αλλά και ανασυγκρότηση, αναδιοργάνωση της ομάδας που είναι κατάχρεη και η στελεχιακή ενίσχυση και ενδυνάμωση της αλλά και η επαναπροσέλκυση επαναπροσέγιση του δικαιολογημένα απογοητευμένου φίλαθλου κοινού. Εχουμε ως χορηγούς, επενδυτές ισχυρούς επιχειρηματίες του Ν. Πιερίας που με πλαισιώνουν και όχι μόνον. Θέλουμε ο ιστορικός Πανσερραϊκός να αγωνισθεί σε λίγα χρόνια ξανά στη μεγάλη κατηγορία.

Διευκρινίζω ότι μεταξύ των επιχειρηματιών που εκπροσωπώ και χρηματοδοτούν το εγχείρημα μας ενδεχομένως προστεθεί και πρ. ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού που τώρα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα.

Β. Νουλέζας Δικηγόρος».
Πηγή: liganews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου