8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας

Το Επιμελητήριο Πιερίας ξεκίνησε δυναμικά τις προετοιμασίες για την 8η ΕΒΕΠ-Κ.Μ., που θα λάβει χώρα από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2017 στον Εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης, στον οικισμό Ανδρομάχης.


Η Ε.Β.Ε.Π.-Κ.Μ. αποτελεί το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, τη μεγαλύτερη Περιφερειακή Έκθεση της Κεντρικής Μακεδονίας, ένα πολύτιμο εργαλείο στήριξης της ελληνικής παραγωγής και προβολής των επιχειρήσεων.
Στόχος της έκθεσης είναι η προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσίων, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέων επωφελών συνεργασιών και συμφωνιών για τις επιχειρήσεις.
Η προνομιακή τιμολογιακή πολιτική προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής, η οποία αποφασίστηκε από τους διοργανωτές της Έκθεσης , αποτελεί ένα επιπλέον ισχυρό κίνητρο για τη συμμετοχή εκθετών.
Η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας 2017, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, αποτελεί πλέον ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου