18 ομάδες με Πανελευσινιακό στη Football League?? Οκτώβριο η σέντρα!

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Αγροτικό Αστέρα. 17 οι συμμετοχές για την ώρα, τι ισχύει για τη σέντρα του πρωταθλήματος. Στο ΔΣ της Football Leage που έγινε την Παρασκευή (4/8) άνοιξε παράθυρο για την 18η ομάδα στο πρωτάθλημα που καλύψει τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος δε δήλωσε συμμετοχή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κενό δε θα καλύψει ομάδα από τη Γ’ Εθνική. Τουλάχιστον αυτή είναι πρόθεση του ΔΣ, το οποίο όμως δεν θα πάρει την απόφαση. Η ΕΠΟ θα έχει ρόλο και λόγο για την 18η ΠΑΕ.
Με βάση την προτίμηση της Football League αντί του Αγροτικού Αστέρα θα παραμείνει μια ομάδα από αυτές που υποβιβάστηκαν. Και δεν αποκλείεται ο τυχερός να είναι ο Πανελευσινιακός καθώς Χανιά και Καλλιθέα έχουν ανοιχτά πειθαρχικά θέματα με την ΕΠΟ.

Πότε θα γίνει σέντρα;
Σε ό,τι αφορά την σέντρα του πρωταθλήματος πιθανότερη ημερομηνία είναι η 1/10. Η εκκίνηση της σεζόν θα ξεκαθαρίσει προσεχώς καθώς ανάλογα με τους χορηγούς που θα βρεθούν, παίζει να ξεκινήσει η Football League στις 24/9. Υπάρχει, όμως, ένα μεγάλο ΑΝ. Αυτό των χορηγικών συμφωνιών. Θα βρεθούν;
Από εκεί και πέρα, έγινε ενημέρωση για το Κύπελλο Ελλάδας. Η πρώτη φάση θα γίνει 19/8 με κλήρωση για δύο ζευγάρια από την Football League, ώστε η δεύτερη φάση να συνεχιστεί με 16 ομάδες της κατηγορίας.
Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 11/8.
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου