Οι ...Κατερινιώτες της νέας ομάδας του Βόλου 1-0 σε φιλικό τον Παναιγιάλειο!

Τρίτη σερί φιλική επικράτηση για τη θεσσαλική ομάδα, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναιγιάλειο.
Το καλό του πρόσωπο συνεχίζει να δείχνει στα παιχνίδια προετοιμασίας ο ΝΠΣ Βόλος, που κέρδισε για ένα ακόμη ματς.
Οι Θεσσαλοί επικράτησαν της ομάδας του Αιγίου χάρη σε γκολ του Μελισσόπουλου στο 50', έπειτα από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία. Ο Παναιγιάλειος δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Από την άλλη πλευρά, η πορεία του Παναιγιάλειου είναι αντιστρόφως ανάλογη, από εκείνη του ΝΠΣ Βόλου, καθώς μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα φιλικά.

Το σύνολο του Σπύρου Μπαξεβάνου, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη παιχνίδι στην προετοιμασία του, φεύγοντας με... σκυμμένο το κεφάλι κι από τα ματς, με Τηλυκράτη και Παναιτωλικό.

Ο Βόλος Ν.Π.Σ. ξεκίνησε τον αγώνα με τους εξής: Φαρμάκης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Ντόσης, Πιαστόπουλος, Ζέρης, Πίτου Γκαρσία, Δεμηρτζόγλου, Ηλιόπουλος, Μάντζης

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πατσιογιώργος, Παπαδόπουλος, Παπακώστας, Καλαμίδης, Παπαεμμανουηλίδης, Διμηνάς, Πέντα, Μελισσόπουλος, Παπουτσής, Κυπαρίσσης, Μηλιώτης

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Τσάπαλος (30' Πολίτης - 60' Αθανασίου), Τσερκέζος (57' Ρέλλας), Παπαχρήστος (57' Κάναλς), Στίκας (73' Σακελλαρόπουλος), Ντέμο (46' Βατουσιάδης), Γκούμας (70' Σμίλτος), Γαβριηλίδης (57' Μπρους), Σκαρτσίλας (60' Γκούφας), Σταματής (78' Μπίτρας), Κριστέτο (80' Κόκορης), Ρινάλντι (46' Κοντοχρήστος)
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου