Τέλος τα πλέι-οφ απο την Superleague

Την λήξη της διαδικασίας των πλέι οφ «σφυρίζει» η Superleague. Δηλαδή δεν θα γίνουν ούτε φέτος (2017-18), ούτε τις επόμενες σεζόν θα ξαναδούμε πλέι οφ. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συμφωνούν στην οριστική κατάργησή τους και το σίγουρο είναι ότι διάταξη περί πλέι οφ δεν θα υπάρχει στην προκήρυξη για το επερχόμενο πρωτάθλημα .
Αντίθετα, θα προχωρήσει κανονικά η μείωση των ομάδων από 16 σε 14 και έτσι θα πέσουν τέσσερις ομάδες και θα ανέβουν δυο.

Προς οριστικό τέλος οδεύει και η Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Θα είναι η τελευταία χρονιά που θα ισχύσει η συμφωνία με τη NOVA, η οποία δεσμεύτηκε να απαντήσει το Δεκέμβριο αν η ισχύουσα σύμβαση (σ.σ. πιθανόν και με τον ΠΑΟΚ μέσα που δεν είχε υπογράψει) θα ισχύσει και για την περίοδο 2018-19, με ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί αυτό.

Στο… παιχνίδι της μετάδοσης αγώνων ποδοσφαίρου θα μπει και η ΕΡΤ, η οποία για αρχή θα πάρει 1-2 παιχνίδι και από την σεζόν 2018-19 θα διεκδικήσει ομάδες, εφόσον «σπάσει» η Κεντρική Διαχείριση.

Όλα αυτά θα οριστικοποιηθούν στο ΔΣ της Superleague, το οποίο ήταν να γίνει χθες, όμως αναβλήθηκε για τη Δευτέρα.
Sfyrigmata team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου