Το Pieriasport υπογράφει και δημοσιοποιεί μόνο αληθινά γεγονότα και περιστατικά

Του Μπάμπη Πεΐδη
Το Pieriasport έχει δείξει στην μακρόχρονη πορεία του ότι κινείται με σοβαρότητα, σεβασμό και αξιοπιστία στην οδό της ενημέρωσης. Εδώ και χρόνια, και όχι σήμερα ή χθές. Τα θέματα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα της περιοχής μας, ελέγχονται, διασταυρώνονται και κατόπιν κοινοποιούνται με στόχο τη σωστή και ασφαλή ενημέρωση των ανθρώπων της περιοχής μας (και όχι μόνο).
Και είναι πολύ σπάνιο το φαινόμενο να έχουμε παραπλανηθεί...


Πρόσφατα λογοκρίθηκε ένα λυπηρό περιστατικό, το οποίο στεναχώρησε και συντάραξε πρώτα εμάς τους ίδιους, αφού είμαστε γονείς κι εμείς και αναγνωρίζουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας. Ένα θέμα λεπτό και ίσως "καυτό" για τα δεδομένα της μικρής και αρκετά κλειστής κοινωνίας της επαρχιακής μας πόλης.

Ένα θέμα όμως διασταυρωμένο και υπαρκτό.

Με πληροφορίες που ανέφεραν ακριβώς τα ίδια πράγματα για το περιστατικό και όσα προηγήθηκαν πρίν απο αυτό, απο διαφορετικά στόματα ανθρώπων του περιβάλλοντος μιας οικογένειας, που ζεί το δικό της δράμα και έχει τον απόλυτο σεβασμό της ιστοσελίδας μας αλλά και τη δική μας.
Όπως και τις προσευχές μας να πατήσει ξανά στα πόδια του το αγγελούδι της και να συνεχίσει τη ζωούλα του, έχοντας σαν ένα κακό όνειρο στο μυαλουδάκι του όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Μοναδική μας πρόθεση ήταν να κατακεραυνώσουμε το φαινόμενο. Το υπαρκτό φαινόμενο και όχι αυτό που όπως κάποιοι υποστηρίζουν, ότι προέρχεται απο τη φαντασία μας.
Ούτε να κιτρινίσουμε κανέναν θέλαμε, ούτε ανάγκη τα λάικ (όπως γράφουν κάποιοι) έχουμε και σε αυτό στοχεύσαμε. Για την αναγνώριση της ιστοσελίδας μας φροντίζουν καθημερινά οι χιλιάδες αναγνώστες της ανά την Ελλάδα.

Ζητάμε συγνώμη αν ταράξαμε τα ήρεμα νερά της πόλης μας. Θέλαμε απλά να προσπαθήσουμε απο τη δική μας πλευρά, να μπεί  τέλος σε μια απαράδεκτη κατάσταση η οποία είναι υπαρκτή και καραδοκεί ο κίνδυνος ίσως, λέμε ίσως, να επαναληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου