ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκύλος επιτίθεται σε ανθρώπους έξω απο το Discount Markt στον Σιδ. Σταθμό!

Το ...νού τους πρέπει να έχουν οι πελάτες και οι εργαζόμενοι στο Discount Markt του Σιδηροδρομικού Σταθμού, γιατί δίπλα στην είσοδο υπάρχουν δυο σκυλιά, απο τα οποία το ένα έχει περίεργη συμπεριφορά και επιτίθεται σε διερχόμενους.

Το μεσημέρι κατάφερε να δαγκώσει και να στείλει στο νοσοκομείο άνδρα ο οποίος τελικά γλίτωσε τα χειρότερα.
Έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία για το συμβάν και τον συγκεκριμένο καφέ μεγαλόσωμο σκύλο αλλά καλά είναι κάθε αρμόδιος φορέας να επιληφθεί του συμβάντος και να πράξει τα δέοντα ώστε το συγκεκριμένο σκυλί να αποσυρθεί απο τους δρόμους λόγο της επικίνδυνης συμπεριφοράς του.

Το δημοσίευμα του Pieriasport κρούει απλά τον κώδωνα του κινδύνου. Σε περίπτωση όμως που ο σκύλος ξαναδαγκώσει κάποιον άνθρωπο ή κάνει ζημία σε κάποιο παιδάκι, δε θα είμαστε τόσο επιεικείς με τους υπεύθυνους...

Τέλος να γνωστοποιήσουμε πως η οικογένεια του ανθρώπου που δάγκωσε ο σκύλος και κατέληξε στο νοσοκομείο, θέλει να ενημερωθεί άν το συγκεκριμένο ζώο έχει προβλήματα υγείας ή κάποια αρρώστια η οποία προξένησε την βίαιη συμπεριφορά του. Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει και ο άνθρωπος να κάνει την απαραίτητη θεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου