«Σφαγή» στη... γαλανόλευκη πλευρά του bracket για μια θέση στον τελικό!

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο στο πρώτο νοκ-άουτ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20, όμως ο δρόμος της στη συνέχεια της διοργάνωσης δεν θα είναι εύκολος, αφού στην δική της πλευρά στο bracket βρίσκονται τέσσερα από τα πέντε φαβορί για το χρυσό!

Όταν ξεκίνησε το τουρνουά της FIBA στα Χανιά και το Ρέθυμνο οι ομάδες που ξεχώριζαν και παρουσιάζονταν ως το φαβορί για το χρυσό ήταν η Ελλάδα, η Τουρκία, η Ισπανία, η Λιθουανία και η Σερβία. Οι πέντε αυτές ομάδες ήταν τα φαβορί για τα μετάλλια, ενώ πολλοί έκαναν λόγο και για τη δυναμική της Γαλλίας. Στην Α' Φάση της διοργάνωσης, βέβαια, ξεχώρισε και το Ισραήλ, του Ταμίρ Μπλατ, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και οδήγησε την χώρα του στο 3/3.

Μετά τις τελικές βαθμολογίες των ομίλων της Α' Φάσης, το bracket έφερε τέσσερα από τα πέντε φαβορί στην ίδια μεριά του ταμπλό, να «μάχονται» για μια θέση στον τελικό!

Για την ακρίβεια, η Ελλάδα, η Λιθουανία, η Τουρκία και η Ισπανία θα πρέπει να... εξοντώσουν η μία την άλλη, αλλά και τις Σλοβενία - Γερμανία - Λετονία - Μαυροβούνιο, για να φτάσουν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Στην άλλη πλευρά του bracket, η Σερβία φαίνεται να έχει πιο εύκολο πρόγραμμα, όμως σε μια τέτοια διοργάνωση οι εκπλήξεις είναι πάντα πιθανές.

Δείτε πώς διαμορφώνεται αναλυτικά το bracket του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20, του οποίου οι νοκ-άουτ αγώνες θα γίνονται στο Ηράκλειο...

Το πρόγραμμα των «16»:

Σουηδία - Ισλανδία 14:30
Τουρκία - Γερμανία 14:30
Ισραήλ - Ιταλία 16:45
Ισπανία - Λετονία 16:45
Γαλλία - Τσεχία 19:00
Λιθουανία - Σλοβενία 19:00
Ελλάδα - Μαυροβούνιο 21:15
Σερβία - Ουκρανία 21:15

Τα ζευγάρια στους «8»:
1. Ελλάδα/Μαυροβούνιο - Λιθουανία/Σλοβενία
2. Τουρκία/Γερμανία - Ισπανία/Λετονία
3. Σουηδία/Ισλανδία - Ισραήλ/Ιταλία
4. Γαλλία/Τσεχία - Σερβία/Ουκρανία

Οι ημιτελικοί:
5. Νικητής 1 - Νικητής 2
6. Νικητής 3 - Νικητής 4

Ο Τελικός:
Νικητής 5 - Νικητής 6
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου