Ξεκινάει σήμερα η διαδικασία μεταφοράς ΑΦΜ στην Αλεξάνδρεια-Το τιμ του Διαγόρα μετακομίζει στην Ημαθία!

Σημαδιακή η σημερινή ημέρα για την ιστορία των ομάδων του Διαγόρα Σεβαστής και της ΑΕ Αλεξάνδρειας. Όπως γνωστοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, έτσι και θα γίνει με τον σχεδιασμό να έχει ήδη ξεκινήσει απο τους παράγοντες των δυο ομάδων και σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου, το πλάνο να ξεκινήσει την υλοποίηση του όσον αφορά τα διαδικαστικά.

Στο νομικό πλαίσιο της συνεργασίας των δυο ομάδων, ξεκινάει σήμερα η μεταφορά του ΑΦΜ στην ομάδα της Ημαθίας.
Στα αγωνιστικά-διοικητικά, πληροφορίες του Pieriasport αναφέρουν πώς το δίδυμο Κώστα Παπαδόπουλου (προπονητής) και Σάκη Κωτσιόπουλου (τεχν. διευθυντής) δεν θα αλλάξει και στη νέα ομάδα της Αλεξάνδρειας που δημιουργείται, με πολλούς παίκτες του περσινού ρόστερ της ομάδας της Πιερίας, να οδεύουν προς την πόλη της Ημαθίας.

Στο διοικητικό κομμάτι ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Σαμαράς, θα πλαισιωθεί απο τον πρόεδρο του Διαγόρα Σεβαστής Γαβριήλ Κωνσταντινίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη αντιπροέδρου του συλλόγου. Ο Μάκης Θεοχάρης που "έτρεχε" όλες τις διαδικασίες του Διαγόρα στη Γ΄Εθνική, θα έχει και με αυτή τη διοίκηση πόστο το οποίο θα δοθεί στο νέο σχήμα.

Και όλα τα παραπάνω με την αμέριστη στήριξη του μεγάλου χορηγού του Διαγόρα και ισχυρού παράγοντα της Πιερίας, Γιάννη Συμεωνίδη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου