Κώστας Παπαδόπουλος-Γιώργος Τριανταφύλλου και Σάκης Κωτσιόπουλος στο τεχνικό τιμ της Αλεξάνδρειας!

Επιβεβαιώθηκε το χθεσινό ρεπορτάζ του ....pamebala.gr, αφού ένα από τα βασικά φαβορί, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ανέλαβε και επίσημα το τιμόνι της Αλεξάνδρειας, στην επαναφορά της στο προσκήνιο και τη Γ΄ Εθνική μετά από πολλά χρόνια.

Ο νεαρός και ανερχόμενος τεχνικός (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, κάτοχος UEFA B, παρακολούθησε ήδη το UEFA A στον πρώτο κύκλο) κέρδισε τις εντυπώσεις με την περσινή πορεία του Διαγόρα Σεβαστής (πρωταθλητισμός τον πρώτο γύρο, παρότι νεοφώτιστος, τερματισμός στην τετράδα με ομάδες-ονόματα), ενώ ατού είναι η «χημεία» με στελέχη της διοίκησης, αλλά και παίκτες… που θα έρθουν από την ομάδα της Πιερίας, σε ένα άτυπο «πάντρεμα» (όπως και σε επίπεδο διοικήσεων, με Κωνσταντινίδη, Θεοχάρη, Βασιλειάδη και συνδετικό κρίκο τον Συμεωνίδη), μετά την παραχώρηση του ΑΦΜ.

Και στους «πράσινους» της Ημαθίας ο Παπαδόπουλος θα έχει ως συνεργάτη τον Γιώργο Τριανταφύλλου και τεχνικό σύμβουλο τον Σάκη Κωτσιόπουλο.

Άμεσα αναμένεται να ακολουθήσουν το δρομολόγιο προς Αλεξάνδρεια αρκετοί παίκτες από Πιερία και ειδικά από Διαγόρα.

Παράλληλα, η διοίκηση του Δημήτρη Σαμαρά ανανέωσε με τρεις περσινούς παίκτες, τους Βαγγέλη Αβραμόπουλο, Δήμο Πέτκο και Απόστολο Λίτσι.
Πηγή: pamebala.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου