Στον ΠΑΟΚ η Μαρία Παλαμά! Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο απο τον Κορινό στον νταμπλούχο Ελλάδος!!

Η πετυχημένη πορεία του νεαρού κοριτσιού απο τον Κορινό συνεχίζεται. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Μαρία Παλαμά έχει κάνει μεγάλα βήματα στην σύντομη καριέρα της και αναμένεται να κάνει ακόμη μεγαλύτερα αφού μέσα σε ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να φτάσει στην πρωταθλήτρια ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης!

Η 17χρονη Μαρία αγωνίσθηκε την χρονιά που τελείωσε στις Ελπίδες Καρδίτσας, με τις οποίες κατάφερε να σκοράρει φέτος 4 φορές στην Α’ Εθνική Γυναικών, αγωνιζόμενη στα περισσότερα παιχνίδια της ώς αμυντικός χάφ.
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι διεθνής με τις Εθνικές Κορασίδων και Νεανίδων, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της εθνικής ομάδας των Γυναικών.

Η Μαρία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Πιερίδες Μούσες σε ηλικία 12 ετών. Στα 14 πήρε μεταγραφή και πήγε στον Σεπολιακό και απο εκεί στην Γλυφάδα. Τελευταία της ομάδα ήταν οι Ελπίδες Καρδίτσας απο την οποία μετακόμισε πλέον στη Θεσσαλονίκη και τον δικέφαλο του Βορρά!

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η παίκτρια απο την περιοχή μας εκτός απο αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο, είναι αριστούχος μαθήτρια και αυτό καταδεικνύει και τον πολύ καλό αθλητικό της χαρακτήρα.

Μαρία το Pieriasport ήταν δίπλα σου και με μεγάλη χαρά αναδείκνυε πάντα την όμορφη πορεία σου. Σε αυτό ευχαριστούμε πολύ τη Γιώτα Ζακοβά που μας κατηύθυνε σωστά ώστε να παρακολουθούμε την πορεία σου!
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο μεγάλο σου εγχείρημα. Θα είμαστε πάντα εδώ για να καταγράφουμε τις επιτυχίες σου με την ευχή να πάνε και πάλι όλα καλά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου