Με σοβαρότητα ο νέος Πιερικός! Ζητούμενο η σταθερότητα...

Του Μπάμπη Πεΐδη
Την μεγάλη του ευκαιρία έχει ο φετινός Πιερικός, να δημιουργήσει στοχευμένα την ομάδα της Πιερίας που θα θυμίζει κάτι απο το παρελθόν αφού θα έχει στο ρόστερ του ικανούς ποδοσφαιριστές απο την περιοχή μας.

Η ευκαιρία να δοθεί και πάλι ταυτότητα στον σύλλογο που δόξασε το Πιερικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη και σύμφωνα με τα πρώτα βήματα της διοίκησης του Γιώργου Κοκαβίδη, δε θα χαθεί. Ο δρόμος προς την αξιοπιστία του ονόματος του Πιερικού προς τους φιλάθλους του πάντος δε θα είναι εύκολος.

Σίγουρα οι πρώτες κινήσεις δείχνουν ότι υπάρχει σοβαρότητα και υπευθυνότητα χωρίς να γίνονται κινήσεις εντυπωσιασμού και με αυτό το σκεπτικό τα πράγματα έχουν πάρει έναν σωστό και αισιόδοξο δρόμο για τη συνέχεια.
Θα είναι θετικό να "χτίσει" έναν σταθερό κορμό ο Πιερικός σαν ομάδα ώστε να μην αλλάζει κάθε χρόνο ρόστερ, προπονητές και τεχνικό τιμ, ώστε σε βάθος χρόνου και έχοντας ικανούς γηγενείς (έμπειρους και νεαρούς ποδοσφαιριστές), να ξαναγίνει ελκυστικός προς τους φιλάθλους του, που περιμένουν πρώτα να ...δούν και μετά να επιστρέψουν στις κερκίδες του Α΄ΔΑΚ.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Πιερικός βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της μεταγενέστερης ιστορίας του κι γι αυτό φρόντισαν οι διοικήσεις της τελευταίας δεκαετίας με ελάχιστες εξαιρέσεις σε αυτό.

Άν ο Γιώργος Κοκαβίδης με τους συνεργάτες του καταφέρει να βρεί και να φέρει χρήματα στην ομάδα, γιατί με τα λόγια το "ταξίδι" θα είναι σύντομο, τότε και σύμφωνα με τις πρώτες κινήσεις που έχουν γίνει, αναμένεται ο σύλλογος να ξεκινήσει να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής.

Με δεδομένο το ότι φαίνεται πως υπάρχει καλό σκεπτικό και αυτό δείχνει η αρχική εικόνα, ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια. Άν υπάρξει η δυνατότητα να είναι έτσι και η συνέχεια, τότε είναι σίγουρο ότι τα καλύτερα έρχονται!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου