Φήμες για υποψηφιότητα Παπανικολάου στις εκλογές της ΕΠΟ

Το όνομα του Παυσανία Παπανικολάου, ο οποίος είχε κυρίαρχο ρόλο επί Σαρρή και Γκιρτζίκη, ακούγεται έντονα ως υποψήφιου αντιπάλου της παράταξης του Βαγγέλη Γραμμένου, για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ.

Όπως όλα δείχνουν ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA την Τετάρτη υπήρξε συνάντηση 16 Ενώσεων που πρόσκεινται στο προηγούμενο σύστημα της ΕΠΟ, στις οποίες πάντως δεν βρίσκονταν ούτε το Ηράκλειο, ούτε όμως και το Λασίθι! Ο βασικός λόγος της εν λόγω συγκέντρωσης ήταν να λυθούν κάποιες... παρεξηγήσεις, αναφορικά με τα "ναι" και τα "όχι" για το νέο καταστατικό, στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας. Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι υπερψήφισαν το καταστατικό κι ορισμένες από τις Ενώσεις που θεωρούνται ως φίλα προσκείμενες στο παλαιό σύστημα, το οποίο ήλεγχε επί χρόνια το ποδόσφαιρο και βρισκόταν στο πλευρό της "εγκληματικής οργάνωσης".

Από εκεί και πέρα όμως, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει και νέα συνάντηση την προσεχή Δευτέρα, αυτή τη φορά για να αποφασιστεί ποιος θα είναι οριστικά ο... εκλεκτός, που θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Βαγγέλη Γραμμένου στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ.

Η φημολογία θέλει τον Παυσανία Παπανικολάου να είναι το... μεγάλο φαβορί, με τον Τάκη Καρά της ΕΠΣ Λακωνίας να ακολουθεί. Σύμφωνα πάντως με νεότερες πληροφορίες υπάρχει μία πιθανότατα και για πολιτικό πρόσωπο που θα προέρχεται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι ο Παπανικολάου ήταν ο επί χρόνια Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ, ο οποίος είχε κυρίαρχο ρόλο στην Ομοσπονδία την εποχή των Σαρρή και Γκιρτζίκη. Ήταν δε μεταξύ των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην "εγκληματική οργάνωση" στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την πρόταση πάντως να είναι απαλλακτική κι ενώ αναμένεται το βούλευμα για το αν θα παραπεμφθεί σε δίκη.
Πηγή: sdna.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου