Τι γίνεται με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη στον ΠΑΟΚ;;

Αν κάποιος κάνει μία δεύτερη ανάγνωση των δηλώσεων Στανόγεβιτς θα οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι έχει κάνει κακή διαχείριση στην περίπτωσή του.

Αν κάποιος κάνει μία δεύτερη ανάγνωση των δηλώσεων Στανόγεβιτς για τον Κωνσταντινίδη θα οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι έχει κάνει κακή διαχείριση στην περίπτωση του. Τον έχει δει, λέει, σε παλιότερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και δεν γίνεται να παίζουν στα φιλικά και οι 25-26 παίκτες που έχουν ανέβει στην προετοιμασία. Με απλά λόγια δεν τον υπολογίζει.

Γιατί αν δεν παίξει τώρα για να τον τεστάρει πότε θα συμβεί αυτό; Στα επίσημα ματς; Και πώς εξηγείται αυτή η επιλογή όταν ένας από τους λόγους που δόθηκε ο Κίτσιου δανεικός ήταν ότι «υπάρχει και ο Κωνσταντινίδης» που θα πάρει ευκαιρίες. Από τη στιγμή που πήγε στην Ολλανδία θα έπρεπε να δοκιμαστεί, αλλιώς γιατί να μην είχε πάει ήδη σε άλλη ομάδα;

Αυτό δεν έχει να κάνει με τις ευκαιρίες που παίρνει ο Δεληγιαννίδης που, όντως, αποτελεί ένα από τα κέρδη της προετοιμασίας και δείχνει ότι μπορεί να πάρει περισσότερες ευκαιρίες φέτος.
Πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου