Γιάννης Μυστακίδης: Θα ήθελα να καθίσει ο Κωνσταντινίδης να μας πεί για την Κύπρο!

Για την αποθεραπεία του μετά τον σοβαρό τραυματισμό, τον στόχο του ΠΑΟΚ αλλά και την καθημερινότητα της προετοιμασίας μίλησε ο Γιάννης Μυστακίδης στο πρώτο live blog του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος, ξέρω τι πρέπει να κάνω. Παίρνω δύναμη από την ομάδα και ήθελα να είμαι κοντά με τα παιδιά. Είναι 15 μέρες που κάνουμε τα πάντα μαζί, σαν μίαο οικογένεια. Από εδώ ξεκινούν τα πάντα και δεν ήθελα να το χάσω αυτό. Έχω μιλήσει με το ιατρικό τιμ και τον Βασίλη Καναρά. Το πρόγραμμα μου έχει πισίνα μαζί με γυμναστήριο. Κλείνω τρεις μήνες και η αποκατάσταση μου πάει πολύ καλά».

Για τον τραυματισμό του: «Από τη στιγμή που έμαθα για τον τραυματισμό μου, ο πρώτος μήνας είναι από τους πιο δύσκολους της καριέρας μου. Η οικογένεια μου είναι κάθε λεπτό δίπλα μου και χωρίς αυτούς δε θα το ξεπερνούσα. Έκανα υπομονή, πέρασε ο μήνας και έχω σταδιακή βελτίωση».

Για το πότε βλέπει την επιστροφή του: «Δε θέλω να λέω για χρόνους. Κάνω κάθε μέρα το σταυρό μου και εύχομαι να είμαι υγιής το συντομότερο δυνατό, για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Για το νέο προπονητή και τους στόχους της νέας σεζόν: «Από όσο λίγο γνωρίζω τον προπονητή, είναι ευδιάθετος, βγάζει θετική αύρα. Η ομάδα πιστεύω θα δουλέψει καλά στην προετοιμασία, θα χτίσει το ομαδικό πνεύμα εδώ. Ο στόχος μας, κακά τα ψέματα, είναι το πρωτάθλημα. Τα λόγια είναι περιττά και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από το πρωτάθλημα».

Σχετικά με το τι μουσική του αρέσει να ακούει: «Μ’ αρέσει πολύ να ακούω τραγούδια όταν κάνω πισίνα, τρέξιμο. Μου αρέσει πολύ το R’n’B! Ακούμε ελληνικά τα βράδια, χαλαρώνουμε με αυτό τον τρόπο».

Για την πιο ωραία στιγμή στην προετοιμασία: «Η πιο ωραία στιγμή, είναι ο ύπνος! Ήμουν με τον Κίτσιου δωμάτιο, είναι στο Βέλγιο τώρα και του είπα ότι χωρίς αυτόν δε γίνεται προετοιμασία. Δωμάτιο τώρα είμαι με τον Δεληγιαννίδη που έχουμε πολύ καλή σχέση και ελπίζω να συνεχιστεί».

Για το ποιος θα ήθελε να κάνει την επόμενη συνέντευξη: «Θα ήθελα να καθίσει ο Κωνσταντινίδης, που έλειπε πέρυσι, είμαστε από την ίδια πόλη και να μας πει όσα έζησε».
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου