ΜΠΑΜ με Νταμιάν Μπελλόν ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου!! (φωτο)

Ιστορικής σημασίας μεταγραφή για τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον γνωστό Ισπανό μεσοεπιθετικό Νταμιάν Μπελλόν.

Με αρκετές περγαμηνές το νέο απόκτημα της ομάδας της Πιερίας που όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, θα έχει ρόλο προπονητή και στα τμήματα υποδομής της ομάδας του Ν. Κεραμιδίου!

Η ανακοίνωση:
"Η διοίκηση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου είναι στην ευχάριστη θέση νά ανακοίνωσή την έναρξη συνεργασίας με τον 28χρονο Ιβοριανο μέσο Damian Bellon με παραστάσεις premier league (Aston Vila)  και στην super league με την φανέλα τού Παναιτωλικού για 3 χρόνια και τής Βέροιας αρχικά, με γεμάτες χρονιές και αρκετά γκολ ,στη συνέχεια είχε ένα σύντομο πέρασμα από Αιγινιακο στη football league και στον Παναρκαδικό για να καταλήξει στην Ταϋλάνδη για δύο χρόνια , πλέον ο παίχτης συμφώνησε και θα αγωνίζεται στήν ομάδα τού εθνικού νέου Κεραμιδίου και θα είναι προπονητής στης ακαδημίες όντας κάτοχος διπλώματος uefa a k uefa b, συνεχίζοντας τους στόχους τού συλλόγου στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής με προπονητές αναγνωρισμένης αξίας (Ταβουξης Στεφανος) και γνώση του αθλήματος.

Damian bellon σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και ανυπομονούμε να σε απολαύσουμε στα γήπεδα τής Πιερίας και ευχόμαστε στον στόχο τής ανάδειξης των ελπιδοφόρων νεαρών παιχτών μας να βάλεις και το δικό σου λιθαράκι.
VAMOS!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου