Αποστόλης Στύλος και Σάββας Ταταρίδης ξανά μαζί στη Γ΄εθνική!

Κάτοικος Σκουτάρεως θα είναι από τη νέα σεζόν ο έμπειρος τερματοφύλακας.
Ο Σάββας Ταταρίδης ανακοινώθηκε από την Ελπίδα Σκουτάρεως και θα ενισχύσει την προσπάθειά της στη νέα της πρόκληση. Ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Αναγέννηση Επανομής, Αγροτικό Αστέρα, Πύδνα Κύτρους και ΑΠΕ Λαγκαδά.

Μάλιστα, στην Ελπίδα θα βρει έναν παλιό... γνώριμο, τον προπονητή Απόστολο Στύλο με τον οποίο συνεργάστηκαν την περίοδο 2015-16 στην Πύδνα Κίτρους και κατέκτησαν το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η πρώτη επιθυμία του προπονητή έγινε πραγματικότητα. Έτσι λοιπόν το πρώτο δώρο είναι γεγονός. Διοίκηση και Σάββας Ταταρίδης μετά από λίγο λεπτά συζήτησης, είδαν στον δρόμο τους την συμφωνία να είναι μονόδρομος για την συνεργασία των δυο πλευρών που θα τους βρει μαζί στο δρόμο της Γ´Εθνικής!

Ο πολύπειρος Κιλκισιώτης πορτιέρο που αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες ανάμεσα τους ο Ποσειδώνας Νέων Πόρων, η ΑΠΕ Λαγκάδα,ο Αγροτικός Αστέρας, η Επανομη, ο Καμπανιακός, η Βέροια έρχεται να δώσει και άλλο βάθος και εμπειρία στην ομάδα.

Τον καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια της Ελπίς και του ευχόμαστε υγεία πάνω απ όλα, καλή χρόνια με πολλές επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου