Επιστροφή Δημήτρη Κυρτέγου στην ΑΕΚ με στόχο την άνοδο!!

Το Δ.Σ της A.E. Καρίτσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Δημήτρη Κυρτέγου στην ομάδα, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

   Ο επαναπατρισμός αυτός αποτελούσε διακαή πόθο και μεταγραφικό στόχο της φετινής Διοίκησης. Ο Δημήτρης, μετά από ένα χρόνο απουσίας, επιστρέφει στην Α.Ε Καρίτσας, από την οποία ξεκίνησε και τη σταδιοδρομία του. Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την αξία, το ταλέντο και το ήθος του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

   Το πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνει παραστάσεις σε πολλές ομάδες. Στο παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία στην Πύδνα Κίτρους, στην Α.Ε Ποντίων (Γ΄Εθνική), στην Ακαδημία Πλαταμώνα, τη χρονιά που πέτυχε την άνοδο στη Γ΄Εθνική, στον Αιγινιακό (Γ΄Εθνική) και στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (Γ΄Εθνική). Προηγούμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ομάδα του Α.Ε Ποσειδώνα Π.Π.Π. Όλα αυτά τα χρόνια έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει πετύχει πάνω από 150 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, που έλαβε μέρος.

   Το Δ.Σ. της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει το Δημήτρη στο σπίτι του και εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες της για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του στην προσπάθεια της ομάδας για κατάκτηση τίτλων και την άνοδο στη Γ΄Εθνική κατηγορία.
Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Α.Ε. Καρίτσας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου