Φίλε Παναγιώτη, μη ξεχνάς ότι η διαιτησία είναι μια «στιγμή»...

«Απόσυρση του διαιτητή Συμεωνίδη Παναγιώτη από την ενεργό δράση…»,
...μια απρόσμενη και κόντρα σε κάθε τι εξέλιξη στη διαιτητική πορεία ενός λαμπρού και ταλαντούχου διαιτητή, στο παρά πέντε πριν την πιθανότατα ανέλιξη του στη μεγαλύτερη τη τάξη διατητική κατηγορία, αυτή της SuperLeague.

Ένας Διαιτητής, ο οποίος γεννήθηκε στην κυριολεξία και ανδρώθηκε διαιτητικά στο Σύνδεσμο Διαιτητών Πιερίας και τον υπηρέτησε επάξια και θα συνεχίζει να τον υπηρετεί με το ίδιο πάθος από οποιοδήποτε άλλο πόστο του ανατεθεί.
Όλα τα μέλη του συνδέσμου μας, αλλά και τον υπολοίπων συνδέσμων της ΕΛΛΑΔΟΣ με τους οποίους είχαν την τύχη συνάδελφοι να διαιτητεύσουν μαζί του αγώνα ποδοσφαίρου μόνο καλά λόγια μπορούν να έχουν να πουν για τον Παναγιώτη Συμεωνίδη.

Τον Παναγιωτάκη, ο οποίος θα αφήσει μεγάλο διαιτητικό κενό με την απουσία του από τα γήπεδα της Πιερίας και θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το έργο της επιτροπής διαιτησίας γιατί πρόκειται για κενό δυσαναπλήρωτο.
Όσοι έχουμε αγωνισθεί παρέα με τον Παναγιώτη έχουμε περάσει αξέχαστες στιγμές, είτε αγωνιστικές, είτε εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων και τον ευχαριστούμε για αυτό. Θα μπορούσαμε να έχουμε γράψει βιβλίο με όσα έχουμε περάσει και με πολύ μεγάλη επιτυχία μάλιστα.

Φίλε Παναγιώτη, μη ξεχνάς ότι η διαιτησία είναι μια «στιγμή», είτε σε στέλνει στους ουρανούς είτε στο σπίτι. Προσωπικά επειδή γνωρίζω το ζήλο σου για τη διαιτησία και λόγω του υπερβάλλοντα ζήλου σου πιθανότατα να προέκυψε και το πρόβλημά σου, πιστεύω πως αν δεν είχες υποχρεώσεις με την υπέροχη οικογένεια που δημιουργείτε από κοινού με την Αννούλα, θα προτιμούσες να «πέσεις» μέσα στο γήπεδο παρά να το εγκαταλείψεις.
Και να θυμάσαι «τίποτα δε πεθαίνει, αρκεί να το κοιτάξεις καλά».

Εκ μέρους του Συνδέσμου σου, τον οποίο υπηρετείς και σε υπηρετεί, ο φίλος σου Λαφατζής Κωνσταντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου