Κρίστι Κούμπουλα και Σωτήρης Τάχος στον ΑΣ Αλεξάνδρειας!

Οι προσθέσεις για τον ΑΣ Αλεξάνδρειας δεν σταματούν με την ομάδα της Ημαθίας να ενισχύεται σε όλες τις γραμμές της εν όψη της νέας χρονιάς που θα την βρεί να αγωνίζεται με την ...καρδιά του Διαγόρα Σεβαστής (μετά την πρόσφατη ...μεταμόσχευση) στην Γ΄εθνική κατηγορία.

Έτσι δυο ακόμη αξιόλογοι και πολλά υποσχόμενοι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πιερίας, μετακομίζουν και αυτοί στην ομάδα της Αλεξάνδρειας για να συνεχίσουν εκεί την ποδοσφαιρική τους διαδρομή.
Ο λόγος για τον Σωτήρη Τάχο και τον Κρίστι Κούμπουλα.

Ο πρώτος ακραίος πλάγιος μεσοαμυντικός με εμπειρίες στη Γ΄εθνική κατηγορία και πέρασμα απο Νίκη Βόλου, Πιερικό, Βατανιακό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του, και ο δεύτερος νεαρός, μέλος της σχολικής ομάδας της Κατερίνης που ταξίδεψε πρόσφατα στην Παγκόσμια μαθητιάδα της Αυστρίας και κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, επιθετικός ποδοσφαιριστής και πολλά υποσχόμενος!

Στους νεαρούς συγκαταλέγεται ένας ακόμη ο οποίος αποτελεί "μήλον της Έριδος" για αρκετές ομάδες αλλά όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει στην ομάδα της Αλεξάνδρειας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου