Στη Σαμαρίνα για προετοιμασία οι Κραγιόπουλος, Σεχολάρι, Τόσκας, Λούγκος, Βασίλιεβιτς, και Καράμπελας!

Για τρίτη μέρα βρέθηκαν στο γήπεδο και προπονήθηκαν την Τετάρτη οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, που την Κυριακή θα φύγουν για τη Σαμαρίνα Γρεβενών, όπου θα διεξαχθεί τα βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Δημήτρης Σέττος, δεν μπήκε ακόμη στις προπονήσεις, κάτι που θα συμβεί τις επόμενες μέρες.


Αν εξαιρέσουμε τους τρεις μικρούς Ζάχο, Κωνσταντίνου και Μασούρα από τις υποδομές, το ρόστερ του Ολυμπιακού Β. αυτή τη στιγμή αριθμεί 21 παίκτες και οι 20 παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα του Μιχάλη Ζιώγα και του συνεργάτη του Κώστα Μπράτσου, συμπεριλαμβανομένου του Θέου, για τον οποίον απομένει μόνο η ανακοίνωση, όπως και για τους Χατζόγλου και Καρβούνη.

Με την έλευση ενός τερματοφύλακα (πιθανόν του Μέλκα από τον Πανσερραϊκό) και τον σχεδόν δεδομένο ερχομό του Βαρούχα από τα Χανιά το ρόστερ αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο αριθμητικά.

Ο κ. Ζιώγας έχει δηλώσει ότι το δυναμικό κατά ένα 80%, όταν η ομάδα αναχωρήσει για τη Σαμαρίνα, θα έχει συμπληρωθεί, περιμένοντας, όπως άφησε να εννοηθεί, με το πέρασμα του χρόνου, κάποιοι ποδοσφαιριστές να ρίξουν το κασέ τους, καθώς αυτό το διάστημα έχουν αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα τερματοφύλακας είναι ο Κούτσικος, ενώ οι Κραγιόπουλος, Νόνης, Παπαϊωάννου και Πατσής είναι κεντρικοί αμυντικοί. Στην ίδια θέση αγωνίζεται και ο Χατζόγλου, που παίζει και ως δεξί μπακ. Αριστερό μπακ είναι ο Ανδρέας Κόκκας και ο Αγγελής. Για τη θέση του ανασταλτικού μέσου προορίζονται οι Τόσκας, Σκανδάλης, Λούγκος.

Από κει και πέρα δεκάρι είναι ο Βασίλιεβιτς και ο Θέος αρέσκεται να παίζει πίσω από τον κλασικό φορ, που είναι οι Αλαμάνης, Σέττος, Σεχολάρι (μπορεί να παίξει και πιο περιφερειακά στον άξονα). Εκεί που ο Ολυμπιακός Βόλου έχει φορτώσει είναι στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, αφού ως εξτρέμ μπορούν να παίξουν οι Μέμος, Καρβούνης, Καράμπελας, Δήμος Κόκας και Φραγκογιάννης.
Πηγή: magnesiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου