Φιλικός αγώνας Κεραυνού-Πιερικού και τιμητικές βραβεύσεις στο Μακρύγιαλο!

Πραγματοποιήθηκε χθές στον Μακρύγιαλο το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Παλαίμαχους του Πιερικού και του τοπικού Κεραυνού, στο γήπεδο της περιοχής. Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έπαιξαν ποδόσφαιρο, πρόσφεραν όμορφες στιγμές και ικανοποίησαν τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν, ενώ χάρηκαν κι αυτοί το άθλημα που τους καταξίωσε στο χώρο.

Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης, τα πολλά γκολ που σημειώθηκαν με τον Πιερικό να βγαίνει νικητής απο αυτή την φιλική συνάντηση, κερδίζοντας 9-7.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία της ομάδας των Παλαιμάχων του Πιερικού, φιλοξενήθηκε στην μουσικοχορευτική εκδήλωση του Κεραυνού στο σχολείου του Μακρυγιάλου, η οποία πραγματοποιήθηκε μπροστά σε πολύ κόσμο που διασκέδασε τιμώντας τα 70 χρόνια ζωής του ιστορικού σωματείου της Πιερίας.


Οι άνθρωποι του Κεραυνού τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της Πιερίας, με την πλακέτα να παραλαμβάνει ο αντιπρόεδρος των Παλαιμάχων του Πιερικού Στάθης Παρουσιάδης απο τον Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη.

Τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στο Πιερικό Ποδόσφαιρο, έλαβαν ακόμη απο την ομάδα του Κεραυνού, ο μεγάλος διεθνής άσσος του Πιερικού και του Ηρακλή Νίκος Καλαμπάκας και  πρόεδρος των Παλαιμάχων του Πιερικού και ο Μπάμπης Πεΐδης, υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στον σύλλογο, για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

Στον Νίκο Καλαμπάκα παρέδωσε την πλακέτα ο σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Στέφανος Μπιτόπουλος και τον Μπάμπη Πεΐδη, ο αντιδήμαρχος Δήμου Πύδνας Κολινδρού, Χρήστος Πορφυρίδης.

Την όμορφη και πετυχημένη εκδήλωση του συλλόγου του Μακρυγιάλου παρουσίασε ο πρόεδρος του Κεραυνού Ζαχαρίας Παναγιωτίδης. Για το φωτογραφικό υλικό και τη δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, φρόντισε ο καλός συνάδελφος Αποστόλης Λάγιος τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου