Θολό διοικητικό τοπίο στον Ηρακλή...

Θολό διοικητικό τοπίο και πολλά παρατημένα ζητήματα από τον Σπύρο Παπαθανασάκη.
Κόντρα στη λογική των απαραίτητων άμεσων καταιγιστικών εξελίξεων διοικητικά στον Ηρακλή με την αποχώρηση Παπαθανασάκη, η νηνεμία των ημερών στο ζήτημα, επιταχύνει την απόλυτη διάλυση στον Ηρακλή.

Οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ μεγαλώνουν καθημερινά, τα ήδη μεγάλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται, ο Παπαθανασάκης συνεχίζει να θολώνει το διοικητικό και ο Ηρακλής μένει ακίνητος σε μια κινούμενη άμμο που τον καταπίνει στη διάλυση.

Ο χρόνος περνά και οι ημερομηνίες πλησιάζουν επικίνδυνα. Όχι στα deadlines της Football League για τη δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα τόσο, όσο στην ουσία. Στη διευθέτηση των υποχρεώσεων. Ο Ηρακλής δεν έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα (το δεύτερο επηρεάζει  στο μελλοντικό βήμα των μεταγραφών ενίσχυσης, διότι ούτε το απαραίτητο ρόστερ υπάρχει πλέον) και χρειάζεται χρήματα για να ρυθμίσει τις οφειλές του και επιτέλους να τις τηρήσει.

Έχει πρόβλημα με την εγγυητική που είχε καταπέσει, έχουν προστεθεί κι άλλες προσφυγές (Ιντζόγλου, Πασάς), ενώ και από τα τηλεοπτικά έσοδα εκκαθάρισης της Super League που μόνο αυτά έχει να περιμένει, όλα θα πάνε στις εκχωρήσεις. Τα χρήματα δεν θα φτάσουν για όσους έχουν λαμβάνειν που θα στραφούν εκ νέου εις βάρος ΠΑΕ και Παπαθανασάκη.

Σ’ αυτόν τον κυκλώνα των προβλημάτων, ο μεγαλομέτοχος δεν έχει αποφασίσει να απεμπλακεί αφήνοντας την ομάδα και τα χρέη στον Καγιούλη, αλλά κυρίως δεν έχει τη δυνατότητα και το πλάνο να αντιμετωπίσει την κατάσταση χάους που ο ίδιος δημιούργησε. Ο Ηρακλής ακροβατεί και η στασιμότητα σε μια περίοδο απαραίτητων εξελίξεων, τρομάζει για το (πόσο ακόμα…) χειρότερο.
Πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου