Συλλήψεις για διακίνηση λαθραίων προϊόντων σε Πιερία και Προμαχώνα

Τρεις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα και την Πιερία για εισαγωγή λαθραίων προϊόντων.

Συγκεκριμένα συνελήφθη χθες  το μεσημέρι ένας 51χρονος Βούλγαρος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του 55 συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 45 λίτρα και 10 κιλά γεωργικών φαρμάκων, τα οποία δεν έφεραν την έγκριση της αρμόδιας Αρχής και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα.

Ακόμα συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ένας 42χρονος επίσης Βούλγαρος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα που οδηγούσε 90 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα πακέτα τσιγάρων και το όχημα κατασχέθηκαν.

Τέλος συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, σε συνεργασία με τον Τοπικό Αστυνόμο Κολινδρού, ένας 60χρονος, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 92 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Πηγή: imerisiapierias.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου