Τέλος απο την Καρίτσα ο Σάκης Λιάγκας-Ανακοίνωσε νέο προπονητή!

Η ΑΕ Καρίτσας δε θα συνεχίσει την πορεία της με τον Σάκη Λιάγκα. Η ομάδα της Πιερίας ανακοίνωσε τον Χρήστο Χασιώτη στον πάγκο της για τη νέα περίοδο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους 2 τεχνικούς με τους συνεργάστηκε την χρονιά που έφυγε.

Η ανακοίνωση:

"H A.E. Kαρίτσας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους κ.κ. Μάκη Βαινά και Σάκη Λιάγκα για την καθοριστική συμβολή τους στην πορεία πρωταθλητισμού που ακολούθησε η ομάδα στην περσινή αγωνιστική περίοδο. Μόνο θετικές εντυπώσεις αποκομίσαμε από τις συνεργασίες αυτές. Ευχόμαστε στους 2 αυτούς ικανότατους προπονητές κι εξαίρετους ανθρώπους καλή επιτυχία στον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό τους.
Η Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κ. Χασιώτη Χρήστου και του εύχεται καλή επιτυχία και συνεργασία για την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων της ομάδας στη φετινή σεζόν.
Στο πλούσιο βιογραφικό του ξεχωρίζει η παρουσία του στα Περιφερειακά Κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας, σε συνεργασία με τον κ. Φερνάντο Σάντος καθώς και ως βοηθός προπονητής στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA A΄ και η φιλοσοφία του για την ανάδειξη και προώθηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών βρίσκει απόλυτα σύμφωνη τη Διοίκηση του Συλλόγου."
     
                                                                                                       Με εκτίμηση
                                                                                            Το Δ.Σ. της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου