ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης: Ευχαριστήρια ανακοίνωση!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΑΣ ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 που έγινε στην πόλη μας Κατερίνη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με συνδιοργανωτές τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Κατερίνης και την συμμετοχή 1000 αθλητών και αθλητριών, τελείωσε με επιτυχία ,αφού το παρακολούθησε πλήθος συμπολιτών μας και επισκεπτών .

Ένας μεγάλος αριθμός γονέων των αθλητών του συλλόγου μας , όπως και πολλοί μικροί αθλητές των προταγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων στίβου , μαζί με όλους τους προπονητές και την διοίκηση του τμήματος βοήθησε εθελοντικά στην διεξαγωγή του.

Επίσης εθελοντικά βοήθησαν ο Σύλλογος Γυμναστών Πιερίας με μέλη του , το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η Διασωστική Ομάδα Πιερίας καθώς και αρκετοί παλιοί αθλητές στίβου των συλλόγων της πόλης μας .

Η διοίκηση και οι αθλητές στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος ευχαριστούν θερμά όλους τους εθελοντές γονείς, τους εργαζόμενους του Δήμου Κατερίνης που δούλεψαν για τους αγώνες , τον Πρόεδρο του ΟΠΑΠ κύριο Παυλίδη Θ. και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Κατερίνης κύριο Χιονίδη Σ. , που με την προσπάθεια και την θέληση τους έκαναν δυνατή την διεξαγωγή ενός Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου στην πόλη μας μετά από αρκετά χρόνια .
Εκ της διοίκησης του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου