Γιάννης Νιώπας: Άρης και Απόλλων για άνοδο-Εμείς θα είμαστε πιο άνετα φέτος!

Ο Γιάννης Νιώπας υποστήριξε ότι οι Άρης και Απόλλων Καλαμαριάς θα διεκδικήσουν την άνοδο.
Για την εξασφάλιση της άδειας, αλλά και τον σχεδιασμό του Αιγινιακού ενόψει της νέας σεζόν μίλησε ο Γιάννης Νιώπας, ο οποίος τόνισε πως φέτος οι «κυανόλευκοι» θα είναι πιο άνετα, αφού θα μπορούν ακόμα και να πάρουν παίκτες που πέρσι δεν θα μπορούσαν.
Επίσης αναφέρθηκε στη «μάχη» της ανόδου και σημείωσε πως Άρης και Απόλλων Λάρισας θα διεκδικήσουν τα εισιτήρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νιώπας στο «Metropolis 95.5»:

Για το πώς κατάφερε ο Αιγινιακός να πάρει άδεια: «Χαμηλά η μπάλα. Νοικοκυρεμένα πράγματα. Δικαιωθήκαμε για τις επιλογές μας».

Για τα οικονομικά προβλήματα της Football League: «Δεν βλέπω να υπάρχει καμία επιείκεια. Ήταν δυσκολότερα τα πράγματα. Άλλη χρονιά θα παίρναμε την άδεια με την πρώτη. Στη Β’ Εθνική τα πράγματα παλαιότερα ήταν πιο ελαστικά. Οι τιμωρίες ήταν εξοντωτικές αλλά αποφάσισαν να βάλουν νερό στο κρασί τους. Φέτος θα είναι ακόμη πιο τραγικά τα πράγματα».

Συνέχισε: «Δεν θα έχουμε πολύ διαφορετικό σχεδιασμό από πέρυσι. Έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές τους οποίους δε θα μπορούσαμε να τους πάρουμε πέρυσι. Πιστεύω ότι θα είμαστε πιο άνετα φέτος».

Για τον Άρη: «Πιστεύω ότι ο Άρης έχει καταπληκτικό συνεργάτη φέτος. Έκανε μια κίνηση ματ. Ο Μυροφορίδης είναι ένας άνθρωπος που ξέρει την κατηγορία σαν τη χούφτα του. Έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο. Βλέπω και τον Απόλλωνα. Οι δύο τους θα κάνουν το παιχνίδι.

Το λέω αυτό γιατί βλέπω μια τεράστια υγεία στον Απόλλωνα και στον Άρη γίνονται σωστές και έξυπνες κινήσεις. Υπάρχει ένας τεχνικός διευθυντής που το κατέχει το αντικείμενο και βλέπω μια μεγάλη ομάδα με τεράστιο όνομα και φιλάθλους. Δεν βλέπω να έχει και αντιπάλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου