ΕΠΣ Πιερίας: Βασικές υποχρεώσεις Σωματείων εν όψη Πρωταθλημάτων

Σας κάνουμε γνωστό τι θα πρέπει να κάνει το σωματείο σας μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017/8.

Να καταθέσει στην Ένωση συμπληρωμένη με όλα τα στοιχεία την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα (όταν θα σταλεί μαζί με την προκήρυξη πρωταθλήματος στο οποίο θα πάρει μέρος την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018).

Ακόμη να καταβάλει μαζί με την δήλωση και το χρηματικό παράβολο που θα έχει ορισθεί από το Δ.Σ. της Ένωσης και αναγράφεται κατά κατηγορία στο έντυπο της δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Τα παραπάνω ισχύουν και για την δήλωση συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος. Η προθεσμία υποβολής των δηώσεων συμμετοχής, τόσο για το Πρωτάθλημα, όσο και για το Κύπελλο είναι μέχρι τις 7 Αυγούστου 2017.

Να γνωρίσει στην Ένωση την σύνθεση του Δ.Σ. στο έντυπο που θα σταλεί μαζί με φωτοτυπία πρακτικού Δ.Σ.

Να προβλέψει για την αποκατάσταση οποιασδήποτε ανάγκης των εγκαταστάσεων του γηπέδου του, ώστε να πληροί αυτό τους όρους που απαιτούνται για να εγκριθεί η χρήση του.

Να γνωρίσει στην Ένωση ποιος θα είναι ο υπεύθυνος για την παραλαβή της αλληλογραφίας (ονοματεπώνυμο – διεύθυνση – τηλέφωνα) ώστε να γίνεται γρήγορα και υπεύθυνα η επικοινωνία Ένωσης-Σωματείου, καθώς αριθμό φαξ και ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail).

Να καταθέσει στην Ένωση την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών του κανονικά θεωρημένη από γιατρό.

Να καταθέσει στην Ένωση παραχωρητήριο του γηπέδου και την άδεια λειτουργίας.
Να φροντίσουν τα σωματεία να τακτοποιήσουν τις παλαιές τους οφειλές προς την Ένωση.

Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ένωσης (www.epspierias.gr) όπου έχουν αναρτηθεί οι νέοι κανονισμοί (Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών
πρωταθλημάτων) καθώς και οι προκηρύξεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου περιόδου 2017-2018.

Τέλος οποιαδήποτε απορία έχει να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΄Ένωσης (γραμματεία) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 23510-27565 ή στα γραφεία της Ένωσης στο Αθλητικό Κέντρο στη Νέα Έφεσο.

              Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αστέριος Τόκας             Δημήτριος Τσακνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου