Φίλε Ηλία, σε ευχαριστούμε πολύ και έχεις τις ευχές όλων των ανθρώπων του Νέου Κεραμιδίου!

Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Ηλία Μπαζάκο, για τα μέγιστα έχει προσφέρει στον Σύλλογο μας στα τρία χρόνια της συνεργασίας μας.
Τρία χρόνια γεμάτα επιτυχίες για τον ίδιο και για τον Σύλλογο. Ηλία, θέλουμε να γνωρίζεις πως βρίσκεσαι στις καρδιές όλων μας και όλοι στο Νέο Κεραμιδί επιθυμούν να έχεις τις ίδιες επιτυχίες και στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία.
Εμείς θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο, στον οποίο ήμασταν συνοδοιπόροι, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και που εσύ βοήθησες  πάρα πολύ στο να κάνουμε τα πρώτα επιτυχημένα βήματα.
Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες τόσο για τους προπονητές όσο και για  τους ποδοσφαιριστές, ώστε να γεμίσει το αθλητικό μας κέντρο με όλων των ηλικιών παιδιά και στα αναπτυξιακά τμήματα αλλά και στην ανδρική ομάδα την οποία ξέρουμε πόσο πολύ αγαπάς.
Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης σου αλλά και οι προσθήκες των ποδοσφαιριστών οι οποίοι μαζί με τα άλλα παιδιά θα συνεχίσουν την δική σου προσπάθεια.

Φίλε Ηλία, σε ευχαριστούμε πολύ και έχεις τις ευχές όλων των ανθρώπων του Νέου Κεραμιδίου για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Οι ποδοσφαιριστές και Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου