Ανανέωσαν και παρέμειναν 9 στην ΑΕ Καρίτσας που συνεχίζει την ενίσχυση της!

H A.E. Kαρίτσας ανανέωσε τη συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, εκτιμώντας ιδιαίτερα την προσφορά τους, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα της Α.Ε Καρίτσας και τη νέα χρονιά είναι (με αλφαβητική σειρά):
Αετός Στέργιος, Δαλαμήτρας Τόλης, Ευαγγελόπουλος Γιώργος, Μητράκας Νικόλαος, Μπέης Γιώργος, Μπουτογιάννης Γιώργος, Ταρασιάδης Βασίλης, Τρικαλόπουλος Αθανάσιος και Τσιλεγκερίδης Ευριπίδης.

Ταυτόχρονα, στην αντρική ομάδα προωθούνται οι ταλαντούχοι γηγενείς ποδοσφαιριστές:
Μπαλάφας Διονύσιος (2002), Μπατζογιάννης Διονύσιος (γεν. 1998), Μπούσιας Διονύσιος (2002) και Παπαιωάννου Αθανάσιος (2002)

Η Διοίκηση έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Τασίδη Γιώργου, Καμπερίδη Χάρη και Ευαγγελόπουλου Νίκου, ενώ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με κάποιους ακόμη ποδοσφαιριστές που θα ανακοινωθούν με την ολοκλήρωση της μεταγραφής τους.

Ιδιαίτερη μνεία κι ευχαριστίες στον ποδοσφαιριστή Μπουτογιάννη Γιώργο, που αν και αρχικά είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, τελικά θα προσφέρει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τις υπηρεσίες του στην ομάδα, συμβάλλοντας με την εμπειρία και την αξία του στην προσπάθεια επίτευξης των υψηλών στόχων της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

H A.E. Kαρίτσας εύχεται στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, που δε θα παραμείνουν στην ομάδα, υγεία και καλή σταδιοδρομία στην επόμενη ομάδα τους.

                                                                  Με εκτίμηση
                                                          Το Δ.Σ. Α.Ε. Καρίτσας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου