Αναχωρεί για 3-5 πηγάδια ο Άρης!

Υπάρχουν εκκρεμότητες όσον αφορά το ρόστερ στην ομάδα του Άρη κι έτσι πριν αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα 3-5 πηγάδια της Νάουσσας

Ο Ντάρσι Νέτο ήταν από τους παίκτες που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση, όλα έδειχναν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει, αλλά ο Δημήτρης Σπανός θέλει να δει σε ποια φυσική κατάσταση είναι ο Βραζιλιάνος και αναλόγως θα πάρει την τελική του απόφαση. Σε κάθε περίπτωση είναι στην κρίση του νέου προπονητή του Άρη.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Καράμπελας δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση έχοντας πάρει σχετική άδεια προκειμένου να μπορέσει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και να λύσει το συμβόλαιο του με τον Άρη.

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς από την πλευρά του, ενώ έδειχνε να βρίσκεται εκτός πλάνων, τις τελευταίες μέρες αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του στους «κιτρινόμαυρους».

Τέλος, όσον αφορά τον Ούγκο Σόουζα, τα σενάρια περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων παραμένουν, τίποτα ωστόσο δεν είναι επίσημο, γεγονός που τον δεσμεύσει με τους «κιτρινόμαυρους».
Πηγή: arenafm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου