Ανανεώνει ο Παπαδόπουλος στον Αιγινιακό-3 απο την Κ20 στην ανδρική ομάδα!

Τρεις ποδοσφαιριστές από την Κ20 του Αιγινιακού θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Υπογράφει ο Παπαδόπουλος. Την Τρίτη (01/08) αναμένεται στο Αιγίνιο ο Θωμάς Σβαρνόπουλος και με την άφιξή του αναμένεται να προχωρήσουν όλα τα θέματα, μεταγραφικά και μη, που απασχολούν την ομάδα του Αιγινιακού.

Μετά τη συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ με τον γυμναστή Χάρη Κομσή οριστικοποιήθηκε το οργανόγραμμα των «κυανόλευκων», που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στις 7 Αυγούστου στο Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Παραλυκίδης».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τρεις ποδοσφαιριστές από την Κ20 του συλλόγου αναμένεται να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τον χαφ Κωνσταντίνο Κρίπα, τον στόπερ Γιώργο Ταουσάνη και τον επιθετικό Φερίτ Χουσεΐνογλου.

Παράλληλα, με την ομάδα του Αιγινίου θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Θωμάς Παπαδόπουλος, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου και απομένουν μόνο οι υπογραφές. Ο Παπαδόπουλος πέρσι κατέγραψε με τους «κυανόλευκους» 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου