ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Ποιοί παρέμειναν στο ρόστερ και ποιοί αποκτήθηκαν-Ξεκίνημα προετοιμασίας την Τετάρτη 26/7!

 Η Α.Ε Καρίτσας ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2017-2018, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 26/07/2017 και ώρα 21:00 στο Δημοτικό γήπεδο Καρίτσας.
  Διοίκηση, Τεχνική ηγεσία και Ποδοσφαιριστές θα έχουν την πρώτη γνωριμία τους, προτού ξεκινήσουν οι προπονήσεις, εν όψει των επερχόμενων επίσημων υποχρεώσεών τους.
Η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31.08.2017.

   Όπως είναι ήδη γνωστό, νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Χρήστος Χασιώτης. Από το περσινό ρόστερ ανανεώθηκε η συνεργασία με τους:
Αετό Στέργιο, Δαλαμήτρα Τόλη, Ευαγγελόπουλο Γιώργο, Μητράκα Νίκο, Μπέη Γιώργο, Μπουτογιάννη Γιώργο, Ταρασιάδη Βασίλη και Τσιλεγκερίδη Ευρυπίδη. Ταυτόχρονα, στην αντρική ομάδα προωθούνται οι ταλαντούχοι γηγενείς ποδοσφαιριστές: Μπαλάφας Διονύσιος (γεν. 2002), Μπατζογιάννης Διονύσιος (γεν. 1998), Μπούσιας Διονύσιος (γεν. 2002) και Παπαιωάννου Αθανάσιος (γεν. 2002).

Στην πρώτη συγκέντρωση της νέας αγωνιστικής σεζόν θα παρευρεθούν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι:
Ευαγγελόπουλος Νίκος (από Νέο Παμβρυακό), Καμπερίδης Χάρης (από Αχιλλέα Νεοκαισάρειας), Κυπαρίσσης Νικόλαος (από Πύδνα Κίτρους), Μακράκης Σπύρος (από Πύδνα Κίτρους), Ραπτόπουλος Νικόλαος (από Τρίκαλα Ημαθίας),  Τασίδης Γιώργος (από Τρίκαλα Ημαθίας) και Τσιώμης Γεώργιος (από Πιερικό), ενώ έπεται συνέχεια με μεταγραφικές ενισχύσεις, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

   Στην πρώτη συνάντηση, καλούμε τους φίλους της Α.Ε. Καρίτσας να τιμήσουν με την παρουσία τους την ομάδα μας στο ξεκίνημά της.
    Ευχόμαστε στους αθλητές και στον προπονητή της Α.Ε Καρίτσας υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στην επίτευξη των υψηλών στόχων και των φιλοδοξιών, που υπάρχουν για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.
Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Α.Ε Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου