Τρείς απο την Πύδνα ενδιαφέρουν την ...νέα Πύδνα! (VOLOS NFC)

Η Πύδνα μπορεί να μην συνεχίσει να υφίσταται ώς ομάδα της Γ΄ Εθνικής, η ...καρδιά της όμως θα συνεχίσει να "χτυπάει" στο νέο εγχείρημα της Μαγνησίας που έχει όνομα και λέγεται VOLOS NFC.
Πολλοί στο Βόλο ήδη βλέπουν με καλό μάτι τη νέα αυτή κίνηση που σίγουρα δεν αρέσει στους δυο ιστορικούς συλλόγους της περιοχής, τον Ολυμπιακό και τη Νίκη.

Τα νέα δεδομένο έχουν διαταράξει τις ισορροπίες στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και είναι λογικό να φέρνουν σε αντιπαράθεση τα συμφέροντα της προ VOLOS NFC κατάστασης, με αυτήν που δημιουργείται απο τώρα και στο εξής.
Πάντος ο Βόλος είναι μεγάλη πόλη, έχει δεί ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου τα χρόνια που οι δυο ομάδες πρωταγωνιστούσαν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και το συναίσθημα της συγκράτησης είναι λογικό, μιας και έχουν δεί πολλά τα μάτια των φιλάθλων στην όμορφη περιοχή της Θεσσαλίας.

Σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο θα υποδεχθούν τη νέα κίνηση θα παίξουν τα πρόσωπα που θα τρέξουν το εγχείρημα, καθώς και οι στόχοι που θα θέσει η νέα ομάδα του Βόλου. Το νέο πρόσωπο του προέδρου Σπυριδόπουλου απο την Πιερία είναι άγνωστο στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά πολλές φορές αυτό λαμβάνεται και ώς θετικό, αφού ο κόσμος πλέον έχει κουραστεί απο τα πεπραγμένα των γνωστών ποδοσφαιροπατέρων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Pieriasport, υπάρχει θερμό ενδιαφέρον για τρείς ποδοσφαιριστές απο την Πύδνα οι οποίοι είναι όλοι τους απο την Πιερία και μπορούν να κάνουν τη διαφορά (ο καθένας τους απο τη θέση που θα συμμετέχει στη νέα ομάδα).
Ο Γιάννης Ντούμος δεν θα έχει ενεργό ρόλο στη νέα ομάδα του Βόλου και είναι άγνωστες οι προθέσεις του για το ποδόσφαιρο, αφού δε θα ασχοληθεί ενεργά ούτε με τη νέα ομάδα που θα προκύψει στο Κίτρος, στην οποία όμως εξασφάλισε ένα ποσό για να ξεκινήσει και να καλύψει τα πρώτα της έξοδα και ένα γήπεδο-στολίδι,  επιπέδου Β΄Εθνικής κατηγορίας για τα παιχνίδια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου