ΒΟΛΕΪ-Η όμορφη προσπάθεια των κοριτσιών μας στο Klagenfurt της Αυστρίας! (φωτο-βίντεο)

Με την ικανοποίηση της πολύ καλής παρουσίας, της όμορφης παραμονής καθώς και των εμπειριών που απόκτησαν απο τη συμμετοχή τους στους αγώνες, επέστρεψαν τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ της Κατερίνης απο το Klagenfurt της Αυστρίας.

Ο όμιλος τους αποτελούνταν απο παραδοσιακές στο χώρο ομάδες που είχαν πολύ δυνατά ρόστερ και οι περισσότερες απο αυτές αποτελούσαν τμήματα υποδομών συλλόγων που αγωνίζονται στα κορυφαία πρωταθλήματα των χωρών τους.


Παρόλα αυτά τα κορίτσια του Σάββα Καμανατζή πάλεψαν απέναντί τους δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να πάρουν την τιμητική 6η θέση στον όμιλο U19 στον οποίο έπαιζαν κορίτσια κάτω των 19 ετών. Να σημειωθεί ότι η αποστολή των δικών μας κοριτσιών στην Αυστρία, αποτελούνταν απο μια παίκτρια 18 ετών και όλες οι υπόλοιπες ήταν 17 και 16 ετών. Κάτι που δείχνει πώς το επίπεδο της ομάδας μας ήταν πολύ καλό ακόμη και σε παίκτριες μεγαλύτερες ηλικιακά απο τις δικές μας!

Έκτη θέση λοιπόν σε σύνολο 16 ομάδων για την ομάδα της Κατερίνης, σε ένα πρωτάθλημα ισχυρών παραδοσιακών ομάδων στο άθλημα αλλά με τα κορίτσια της περιοχής μας να δείχνουν πως έχουν τεράστιες δυνατότητες και μπορούν να πετύχουν πολύ περισσότερα στο μέλλον.

Σε ένα μέλλον που ίσως τα ξαναφέρει στην όμορφη περιοχή της Αυστρίας σε ένα χρόνο απο τώρα αλλά έχοντας κερδίσει μέσα απο τις προπονήσεις και τους αγώνες της χρονιάς αυτής, όλα όσα χρειάζονται για να παρουσιαστούν σε υψηλότερο επίπεδο και να κάνουν τη διαφορά!
Την ομάδα της Κατερίνης αποτελούσαν οι:
Προπονητής Σάββας Καμανατζής
Συνοδός αποστολής Κική Καμανατζή
Παίκτριες: Τσιουτσιούλη Ευαγγελία, Γεωργαντά Ελένη, Δερβένη Βιβή, Δερβένη Φανή, Κεσεσίδου Αλεξάνδρα, Κελιτσινίκου Θεοδώρα, Παπαστάμου Μαρία, Ζαμάνη Ματίνα, Παντελίδου Αφροδίτη.

Συγχαρητήρια σε όλους! Μας κάνετε υπερήφανους!!!Αποστολή στο Klagenfurt της Αυστρίας
Για το Pieriasport
Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου