Μαριλένα Καραδήμου-Μαρία Ηρώ Δεφερέρα! Έλαμψαν τα κορίτσια μας στο Klagenfurt της Αυστρίας!! (φωτο-βίντεο)

Το Pieriasport ταξίδεψε στο Klagenfurt της Αυστρίας για να βρεθεί δίπλα στα παιδιά της περιοχής μας που αποτελούσαν τα μοναδικά μέλη της Ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Αθλητικό ραντεβού που έδωσαν εκεί οι νεαροί εκπρόσωποι κάθε αθλήματος.
22 με 25 Ιουνίου η "καρδιά" της υφηλίου χτυπούσε αθλητικά στο όμορφο τουριστικό θέρετρο της νότιας Αυστρίας, που φιλοξένησε αποστολές 47 χωρών και 10.000 αθλητές απο όλο τον κόσμο!

Όλα τα παιδιά απο την όμορφη περιοχή μας έχουν κάτι να θυμούνται, κάτι να διηγηθούν και κάτι για το οποίο θα αισθάνονται υπερήφανα λόγω της συμμετοχής τους στο παγκόσμιο αυτό αθλητικό γεγονός!
Θα ξεκινήσουμε την προβολή του πλούσιου υλικού μας απο την Αυστρία, με το άθλημα του τένις και τα χαρισματικά κορίτσια μας που έκαναν υπερήφανη με τις επιτυχίες τους την αποστολή μας εκεί!


Στην άκρως πετυχημένη παρουσία της Ελληνικής αποστολής, έδωσε το δικό της στίγμα η συμμετοχή  στην ομάδα του τένις, δυο πολλά υποσχόμενων κοριτσιών απο την Κατερίνη.

Η 16χρονη Μαριλένα Καραδήμου που κατέκτησε την τρίτη θέση στη διοργάνωση και την κατηγορία κοριτσιών U18 και η αδικημένη απο τους διοργανωτές λόγω του τρόπου βαθμολόγησης των παιδιών 11χρονη Μαρία Ηρώ Δεφερέρα , η οποία κατέκτησε επάξια την πρώτη θέση στον όμιλο της στην κατηγορία mix 12 αλλά επειδή η ομάδα της δεν κατάφερε να πατήσει στην κορυφή, η Ελληνίδα αθλήτρια δεν καρπώθηκε τους ανάλογους καρπούς της τεράστιας επιτυχίας της!

Τα δυο κορίτσια συνόδευαν στην Αυστρία οι μητέρες τους που έκαναν τα πάντα ώστε να μην λείψει τίποτε απο τις αθλήτριες μας και να καταφέρουν το καλύτερο. Όπως και τελικά έγινε.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Μαριλένα Καραδήμου αγωνίσθηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία απο τη δική της (16 ετών στο U18) και αποκλείστηκε στους ημιτελικούς απο την πρωταθλήτρια της Αυστρίας που έπαιζε κανονικά στην ηλικία της, γι αυτό και δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό καταλαμβάνοντας τελικά την άκρως τιμητική 3η θέση!

Συγχαρητήρια στα ελπιδοφόρα και χαρισματικά κορίτσια μας και τις οικογένειες τους!!Αποστολή στο Klagenfurt της Αυστρίας
               Για το Pieriasport
                 Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου