Επέστρεψε γεμάτη διακρίσεις και εμπειρίες η Ελληνική αποστολή απο το Klagenfurt της Αυστρίας στην Κατερίνη! (φωτο)

Επέστρεψε στην Κατερίνη η Ελληνική αποστολή απο το Klagenfurt της Αυστρίας, όπου παραβρέθηκε για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην παγκόσμια Μαθητιάδα που διεξήχθη απο 22 εώς και 25 Ιουνίου.
Οι νεαροί αθλητές απο την περιοχή μας που εκπροσώπησαν την χώρα μας στην όμορφη πόλη της Αυστρίας, γύρισαν με τους προπονητές και τους συνοδούς τους εμφανώς κουρασμένοι απο το διάρκειας 21 ωρών οδικό ταξίδι τους (το πρώτο διήρκεσε 25 ώρες προς την Αυστρία) αλλά εμφανώς ικανοποιημένοι απο όλα όσα πέτυχαν με την παρουσία τους εκεί.

Το Pieriasport ήταν στο Klagenfurt της Αυστρίας απο το ξεκίνημα αυτής της όμορφης αλλά συνάμα δύσκολης και επίπονης αθλητικής περιπέτειας την οποία έζησαν, κερδίζοντας ποικίλες εμπειρίες τα 105 μέλη της αποστολής. Το πηγαίο Ελληνικό ταλέντο ξεχείλισε και πάλι σε αγώνες νέων αθλητών με τις διακρίσεις να διαδέχονται η μια την άλλη.

Στο τένις των Κοριτσιών η παρουσία μας δεν πέρασε απαρατήρητη αφού το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Καραδήμου Μαριλένα, ενώ και την 1η θέση στην ομάδα της βάση της ηλικιακής της κατηγορίας, κατέλαβε η Μαρία Δαφερέρα.

Στον στίβο τα αγόρια και τα κορίτσια της Ελληνικής αποστολής έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση με τις επιδόσεις τους κατακτώντας μετάλλια σε όλα τα αθλήματα που πήραν μέρος.
Είχαμε λοιπόν:

Παπαδόπουλου Πελαγία 3η στα 400μ.

Αιολίου Κλεονίκη 3η 50μ. flying σταντ (ειδική βράβευση επίμονης και προσπάθειας)

Καραλή Αφροδίτη 1η στα 200μ.

Δουρμούση Μαρία 2η σφαίρα – 2η 50 μ.flying σταντ

Μπούτα Ζαχαρούλα 3η στα 800μ.

Ζήσης Δημήτριος 2ος 800μ. – 3ος 2.000μ.

Κουτλουμπάσης Δημήτριος 1ος άλμα εις μήκος – 1ος σκυταλοδρομία 4χ400 – 3ος 400μ.

Τζιτζιλής Σαμουήλ 1ος σκυταλοδρομία 4χ400 - 20ς άλμα εις μήκος

Ζαδές Χρήστος 1ος σκυταλοδρομία 4χ400 – 3ος άλμα εις μήκος

Γερομίχαλου Μαρία 1η άλμα εις μήκος – 2η ακόντιο – 2η 100μ.

Βαρνά Παναγιώτα 2η άλμα εις μήκος

Παπαφωτίου Θεόδωρος 1ος 800μ. – 1ος 2 .000 μ. – 1ος σκυταλοδρομία 4χ400

Παλεοσελίτης Χρήστος 2ος 800μ.

Να περάσουμε στα ομαδικά αθλήματα τώρα, όπου είχαμε δυο πρωτιές, 2 πέμπτες θέσεις και μια έκτη στα αθλήματα τα οποία συμμετείχαμε. Πιο συγκεκριμένα την 6η θέση κατέλαβε η ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών μας, την πέμπτη θέση στα αγόρια το μπάσκετ και το χάντμπολ ενώ στην κορυφή βρέθηκαν κατακτώντας παράλληλα και το χρυσό μετάλλιο, τόσο τα κορίτσια της ομάδας χάντμπολ, όσο και τα αγόρια της ομάδας ποδοσφαίρου.Η Κατερίνη που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην πολύ μεγάλη απο πλευράς συμμετοχής αυτήν Μαθητική Ολυμπιάδα (πάνω απο 10.000 αθλητές απο όλο τον κόσμο), άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, πιστοποιώντας περίτρανα την ύπαρξη του ταλέντου στα Ελληνόπουλα και ακόμη πιο συγκεκριμένα στην όμορφη περιοχή της Πιερίας μας!

Τέλος να αναφέρουμε ότι στην επιστροφή της αποστολής στην Κατερίνη, τα μέλη της υποδέχθηκαν γονείς, φίλοι και συγγενείς τους, ενώ υπήρξε και μια μικρή υποδοχή τους στο δημαρχείο της πόλης απο τους εκπροσώπους του δήμου της Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου