Η Κατερίνη στην Αυστρία-Τραυματισμός μέλους της ποδοσφαιρικής ομάδας στο παιχνίδι με τους Ιταλούς

Δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του Δημήτρη Ελεζάι στο Klagenfurt της Αυστρίας και την Παγκόσμια Μαθητιάδα που διεξάγεται εκεί, με τον νεαρό όμως να χάνει τη συνέχεια των αγώνων της ομάδας του.

Ο επιθετικός ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ελληνικής αποστολής, δέχθηκε "σκαριά" στο κεφάλι απο αντίπαλο του, που ακούσια σήκωσε το πόδι του και τον τραυμάτισε, για να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Klagenfurt, να του τοποθετηθούν 3 ράμματα και να επιστρέψει ξανά με την υπόλοιπη αποστολή.

Απο την πρώτη στιγμή στο πλάι του όλα τα μέλη της Ελληνικής αποστολής, όπως και τα μέλη του Δήμου Κατερίνης που βρίσκονται στην Αυστρία και δίπλα στα παιδιά όταν χρειασθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως τον νεαρό ποδοσφαιριστή χειροκρότησε κατά τη μεταφορά του στο ασθενοφόρο όλη η Ιταλική αποστολή και ο κόσμος που βρίσκονταν στο στάδιο, ενώ ικανοποίηση στους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομάδας σκόρπισε το γεγονός, πως άπαντες έδιναν συγχαρητήρια στους Έλληνες για την πολύ καλή τους ομάδα!

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Ελεζάι, είναι καλά στην υγεία του και το μόνο που τον στεναχωρεί πλέον απο την σύντομη δοκιμασία του, είναι ότι δε θα μπορέσει να παίξει στη συνέχεια του τουρνουά, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου