Δε θέλουν Νιώπα γιατί θα χάσουν την ...επικοινωνία οι παντογνώστες-παλιοκεφτέδες της ποδοσφαιρικής Πιερίας!

Για την κατάντια του Πιερικού τα τελευταία χρόνια δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Η εικόνα της ιστορικής ομάδας της Πιερίας είναι συγκεκριμένη και αδιαμφισβήτητη. Οι γνωστοί-άγνωστοι το ...τερμάτισαν όσον αφορά την απαξίωση και την διοικητική κατάντια, και μάλιστα κάποιοι "απίστευτοι" συνεχίζουν και το συντηρούν. Τραγικά πράγματα!

Ο απλός κόσμος ξέρει και γνωρίζει καλά τι συμβαίνει. Γι αυτό και τα παιχνίδια του Πιερικού βλέπουν τα τελευταία χρόνια μόνο οι ...συγγενείς των ποδοσφαιριστών και οι ...παράγοντες της ομάδας όταν δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Γιατί και αυτοί απο ...σπόντα βρέθηκαν οι περισσότεροι εκεί και δεν έχουν και πολλά-πολλά με τον σύλλογο.

Ο κόσμος της Πιερίας ξέρει, ότι οι γνωστοί-άγνωστοι τον έχουν διώξει απο το γήπεδο. Ξέρουν ότι η ατιμωτική πορεία που στιγμάτισε τον σύλλογο στην τελευταία του χρονιά στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχει "ταυτότητα" και "ονοματεπώνυμο".
Γνωρίζει ότι τον Πιερικό δεν τον έριξε ο Νιώπας και το ...χιλιάρικο του Ίτσιου (εδώ γελάει και ο ...Νίσης με το σενάριο), αλλά τα 8 χιλιάρικα του Ελευθεριάδη (ο Χρήστος πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού) και η τότε διοίκηση με τους ...αυλικούς της, εκείνα τα γνωστά στην πόλη μας ανθρωπάκια, που φοβούνται μην χάσουν την ...επικοινωνία τους με την ηγεσία της ερχόμενης ΠΑΕ Πιερικός που θα προκύψει με το νέο σχήμα (άν τελικά ευδοκιμήσει...)
Ο Πιερικός έφαγε μείον 6 και έπεσε όχι μείον 3 (ισχύει το 3 βαθμοί για κάθε παίκτη που προσφεύγει για τα χρήματα του).
Άρα 2 παίκτες είχαν να λαμβάνουν χρήματα και έρχονταν κι άλλοι. Άντε να πώ ότι το χιλιαρικάκι έκανες μια βόλτα στην Κατερίνη και το έβρισκες (δύσκολο και το γιατί γνωστό εκείνη την εποχή). Τα 8-10 χιλιάρικα του Ελευθεριάδη όμως;;;
Να τα λέμε κι αυτά....

Τι είπα τώρα...

Να μην έχουν λόγο οι παντογνώστες της κερκίδας του Α΄ΔΑΚ;;; Γίνεται να μην παίρνει τηλέφωνο απο τα επίσημα που μπήκε χωρίς εισιτήριο ο ...κύριος ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ, (και όλο το κακό συναπάντημα) την ώρα του αγώνα και να ζητάει να αλλάξει το ...σύστημα της ομάδας;; ΓΙΝΕΤΑΙ;;;
ή να ζητάει ο παντογνώστης να γίνει αλλαγή ο τάδε παίκτης γιατί δεν έχει καλή απόδοση ή κουράστηκε!!! (χαχαχαχα...απίστευτο!! βλέπουν να παίρνει ο Ρουμενίγκε τον Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν και σου λέει τάχα ποιός είναι ο Ρουμενίγκε!! Αφού μπορεί εκείνος,μπορούμε κι εμείς...Άτιμη τηλεόραση τι κάνεις!!).

Όλοι αυτοί λοιπόν θέλουν και κρατάνε τον Πιερικό στα αζήτητα και στις λάσπες της Γ΄Εθνικής κατηγορίας... Όλοι αυτοί που τα συμφέροντα τα δικά τους και των φίλων τους, θέλουν έναν Πιερικό σε λήθαργο με χρέη στις πλάτες, χωρίς κόσμο στο γήπεδο, χωρίς όραμα και προοπτική...

Και ξέρουν καλά πως άν έρθει ο ..."τρελός" απο το Αιγίνιο, όλοι αυτοί οι ..."έξυπνοι" και "γνωστικοί" π@π@ρολόγοι, θα πάρουν τον μπούλο απο τα επίσημα άν δεν έχουν το διαρκείας τους και δε θα μπούν καθόλου στο γήπεδο, άν δεν κόψουν όπως ο κάθε απλός φίλαθλος το εισιτήριο τους...

Τι είπα πάλι...

Και το χειρότερο γι αυτούς! Ο λόγος τους θα γίνει ακριβώς σαν κι αυτούς. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
Γιατί ο Νιώπας το ξέρει καλά το ποδόσφαιρο. Το πλήρωσε, το πληρώνει αλλά δε το σκότωσε, δε το πυροβόλησε.
Είναι ο μόνος παράγοντας στην Πιερία που κρατάει μόνος του μια ομάδα στη Β΄εθνική κατηγορία με την στήριξη 5 ανθρώπων απο την περιοχή. Αυτό είναι μαγκιά ...παλιοκεφτέδες!
Τα δικά σας είναι π@π@ριές με ονοματεπώνυμο και γνωστά στην Πιερία.
Όπως και τα έργα σας...

Υ.Γ.: Στήριξα φέτος την προσπάθεια του Αιγινιακού σαν πολίτης της Πιερίας, πρώην ποδοσφαιριστής και άνθρωπος που αγαπάει το Πιερικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αιγινιακού που κρατάει ψηλά το άθλημα στην περιοχή μας.
Γιάννη Νιώπα ξέρω ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά στο οικονομικό κομμάτι γι αυτό και δε σου κρατάω καμία κακία για την συμφωνία που είχαμε να καλύπτεις τα έξοδα μου (πήγαινε-έλα Αιγίνιο) και να προβάλλω τα νέα του Αιγινιακού. Γι αυτό δε σου πήρα ποτέ τηλέφωνο να μου δώσεις χρήματα αλλά ήμουν τυπικός και σωστός μέχρι και χθές σε αυτό που ανέλαβα.
Χαίρομαι που κατάφερε ο Αιγινιακός να είναι εντάξει στις υπόλοιπες υποχρεώσεις του.
Εγώ πρόσφερα αφιλοκερδώς σε μια ομάδα της Πιερίας και αυτό μου αρκεί.
Δε το κάνω για πρώτη φορά άλλωστε!!
Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου