Αλέκος Κουτσής: Απαράδεκτο αυτό που γίνεται στον Πιερικό!

Με το Pieriasport επικοινώνησε ο πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη Πιερικού και ένας απο τους ανθρώπους που έπαιξε σημαντικότατο ρόλο, ώστε να υπάρχουν σήμερα τα βοηθητικά στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης απέναντι απο το στάδιο.

Ο πρώην παράγοντας της Κατερινιώτικης ομάδας που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην γειτονική Βουλγαρία, στη σύντομη επικοινωνία που είχε με την αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας, δήλωσε πως είναι απαράδεκτη η κατάσταση που βιώνει αυτή τη στιγμή η ομάδα και ατιμωτικό για το σύλλογο το διοικητικό καθεστώς του.

"Ο Σαραηλίδης πήρε απο τη Γενική Συνέλευση την ομάδα και οφείλει εκεί να την επιστρέψει. Τι πράγματα είναι αυτά. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά τα γελοία σήμερα στον Πιερικό;
Δε θα αφήσουμε και δε μπορούμε να αφήσουμε σε αυτό το χάλι την ομάδα. Δεν πάει πιο κάτω...
Μπορώ να βρώ 2-3 φίλους μου που έχουν χρήματα και να βοηθήσουμε την ομάδα να βγεί απο αυτό το χάλι. Θα πούμε περισσότερα την Τετάρτη στο ραδιόφωνο. Την Τετάρτη θα είμαι στην Κατερίνη."

Την ερχόμενη Τετάρτη 7 Ιουνίου, ο Αλέκος Κουτσής θα είναι φιλοξενούμενος του Μπάμπη Πεΐδη στον metropolεμο του metropolis 106.7 Πιερίας, (που για το μήνα Ιούνιο θα γίνει κάθε Τετάρτη 8 με 10 μ.μ.,) σε μια εκπομπή που για μια ακόμη φορά θα έχει πολλά να βγάλει στο αέρα.
Ο Αλέκος Κουτσής είναι απο τους ανθρώπους που δε μασάνε τα λόγια τους και όπως είπε στην κουβέντα που είχαμε: "Θέλω πολλά να πώ και θα τα πώ όλα. Φτάνει αυτό το χάλι!"

Ραντεβού την Τετάρτη λοιπόν, στην αγαπημένη σας εκπομπή, απο την αγαπημένη σας συχνότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου