Δεν αντιδράει κανείς, δεν βοηθάει κανείς δεν πονάει κανείς με την κατάντια του "Άρχοντα του Βορρά"...

Η καθημερινότητα έχει παρασύρει τα πάντα στο διάβα της και οι ...ψεκασμοί πάνω απο τα κεφάλια μας, φαίνεται ότι έχουν αποτέλεσμα. Δεν εξηγείται αλλιώς το χάλι που ποδοσφαιρικά ζούμε στην Πιερία με το κατάντημα του ιστορικού Πιερικού. Τα τέλη της δεκαετίας του 90΄λειτούργησαν όπως και οι πρώτες κυβερνήσεις των μνημονίων της χώρας μας για τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας που δόξασε το ποδόσφαιρο της περιοχής μας σε όλη την επικράτεια.
Εκεί ξεκίνησε η μιζέρια και ολοκληρώθηκε με την βουτιά στις λάσπες της Γ΄εθνικής τον Μάϊο του 2015, όταν το ποδοσφαιρικό έγκλημα και με την ταφόπλακα που έβαλαν στα όνειρα των φιλάθλων της Πιερίας οι γνωστοί και άγνωστοι ποδοσφαιροπατέρες και τα επιτελεία τους, φορτώνοντας πίκρα, μαυρίλα και αβεβαιότητα στις καρδιές των ανθρώπων που αγάπησαν τον "Άρχοντα του Βορρά" στην Πιερία και το Πανελλήνιο.
Ανάμεσα στις δυο αυτές εποχές, κάποιες αναλαμπές έδωσαν χαμόγελα στον κόσμο του Πιερικού. Χαμόγελα που στη συνέχεια πάγωσαν στα χείλη των φιλάθλων, με τις λανθασμένες όπως αποδείχθηκε επιλογές που έγιναν και κόστισαν σε αξιοπιστία, σεβασμό και διαφάνεια τον σύλλογο. 

Πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει απο κάθε λογική και έχει φτάσει στον πάτο της. Δυστυχώς ο σημερινός Πιερικός δεν γοητεύει, δεν πείθει κανέναν και δεν δείχνει ικανός να βγεί απο την αναξιοπιστία, την ανυποληψία και την μιζέρια στην οποία έχει ...τσιμεντωθεί.

Μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί η στάση και οι διαθέσεις της σημερινής διοίκησης που προέκυψε απο το πουθενά. Μια διοίκηση που γράφει την διάθεση και τη βούληση των μελών της Γενικής Συνέλευσης στα παλιά της τα παπούτσια, μιλάει για "καρπούζια και μαχαίρια" θαρρείς και απευθύνεται στο ...χωράφι της, και λειτουργεί με ...κωλοτούμπες παράγοντες που τους χαρακτηρίζει η αναξιοπιστία και οι ...γυμναστικές επιδείξεις...
Γελάνε και οι πέτρες με τον τρόπο που έφτασε η σημερινή διοίκηση να διοικεί, με τις δεσμεύσεις της, τις ...υποσχέσεις της και όλα τα θέματα τα οποία προέκυψαν και σοκάρουν ποδοσφαιρικά και ηθικά την ποδοσφαιρική και μή, κοινωνία μας.

Απο εκεί και πέρα το ερώτημα είναι το εξής: 
Τι πρέπει να γίνει και πως μπορεί να γίνει ώστε ο Πιερικός να προχωρήσει. Τι πρέπει να γίνει ώστε να απαλλαγεί απο τα χρέη του και να γίνει ελκυστικός σε σοβαρούς ανθρώπους που θα θέλουν να τον επαναφέρουν στον "θρόνο" του.
Τι πρέπει να γίνει ώστε να ξεφύγει απο τις λάσπες της Γ΄εθνικής και με ένα ορθολογικό, βιώσιμο και μελλοντικά ελπιδοφόρο πλάνο, να ξαναχτίσει την αξιοπιστία, το όνομα του, και να επανακτήσει τη δυναμική του.
Ακούει κανείς;;; Υπάρχει κανείς που να έχει όνομα-επώνυμο, δύναμη και θέση στην περιοχή μας;;;
Μπορούμε να βρεθούμε κάπου χωρίς φωνές, τραγούδια, αγάπες, έχθρες, αντιπαλότητες και μίση να βρούμε μια λύση που θα βγάζει απο το λήθαργο και τις λάσπες την ομάδα, δίνοντας όραμα, καλό ποδόσφαιρο και χαμόγελο ξανά στους φιλάθλους της Πιερίας;;;
Να πούμε όχι σε συγχωνεύσεις και αλλαγές γιατί μπορούμε να κάνουμε αυτό, αυτό και αυτό και να προχωρήσουμε με αυτό τον τρόπο που θα έχει εφαρμογή, παρόν και μέλλον. Ή να ακούσουμε τα συν και τα κατά αυτών που έχουν να προτείνουν κάτι άλλο. Και να αποφασίσουμε όλοι μαζί τι είναι το καλύτερο και το σωστότερο για τον Πιερικό. 

Μπορούμε;;;
Υπάρχει κανείς ή θα υποστούμε ξανά έναν ποδοσφαιρικό βιασμό. Έναν βιασμό που θα μας συνοδεύσει τα επόμενα χρόνια της ζωής μας και κάθε φορά που θα λέμε το όνομα "Πιερικός"...

Η σημερινή διοίκηση δε θα το κάνει γιατί ξέρει σε μια τέτοια περίπτωση την τύχη της. Ξέρει ότι δεν έχει την αποδοχή του κόσμου και όμως συνεχίζει. Αυτό λέγεται ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!

Απο εκεί και πέρα: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;
Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου