Ισχυροποιεί τη θέση της για τις εκλογές της Δευτέρας η κίνηση Αθανασιάδη-Συμεωνίδη-Καλτσίδη

Ανακατασκευάστηκε το άρθρο που μάλλον απο λάθος παρουσίασε τους συνεργάτες του Γιάννη Συμεωνίδη στον Διαγόρα Σεβαστής ώς φερόμενους και πάλι στα ίδια πόστα στον Πιερικό, σε περίπτωση που η κίνηση εμπλοκής του ισχυρού ποδοσφαιρικού παράγοντα με συμπαίκτη τον Παναγιώτη Αθανασιάδη καρποφορήσει και αναλάβουν απο κοινού τις τύχες της ομάδας της Πιερίας.

Προφανώς απο παρερμηνεία αναφέρθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα ότι ο Σάκης Κωτσιόπουλος θα συνεχίσει να είναι τεχνικός διευθυντής και ο Μάκης Θεοχάρης γενικός αρχηγός.
Όχι πως το σενάριο αυτό αποκλείεται αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θα ...βαφτίσει κάποιος, αλλά που θα αποφασίσει το Δ.Σ. το οποίο θα προκύψει άν το συγκεκριμένο σχήμα αναλάβει την ερχόμενη Δευτέρα τις τύχες του Πιερικού.

Νέο δημοσίευμα λοιπόν βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, αναφέρει πως Σάκης Κωτσιόπουλος και Μάκης Θεοχάρης θα είναι και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Συμεωνίδη, όπως και ο πρόεδρος του Διαγόρα Γαβριήλ Κωνσταντινίδης. Η μεταξύ τους συνεργασία και το έργο τους στον Διαγόρα Σεβαστής κρίνονται άκρως πετυχημένα, γι αυτό και ο Γιάννης Συμεωνίδης τους εμπιστεύεται και τους θέλει δίπλα του.
Ανάλογα οι Παναγιώτης Αθανασιάδης και Αλέκος Καλτσίδης έχουν τους δικούς τους έμπιστους συνεργάτες (Βασίλη Δαδάκο, Δημήτρη Μυρωτή, Βασίλη Τσαχειρίδη) κι αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν οι λύσεις για όλα τα θέματα, όπως και τα πρόσωπα για να "τρέξουν" και να λύσουν το κάθε πρόβλημα που θα προκύψει, σύμφωνα με τις ανάγκες του νέου εγχειρήματος.
Έτσι η κίνηση των Αθανασιάδη-Συμεωνίδη-Καλτσίδη βγάζει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και ισχυροποιεί τη θέση της, εν όψη των εκλογών της ερχόμενης Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου